Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας αύριο και μεθαύριο στη Βάρης και στην Ποσειδώνος
08-10-2018, 5:37

Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιηθεί στη Βάρη, αύριο, Τρίτη, 9 Οκτωβρίου και την Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου, όλο το εικοσιτετράωρο, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής δικτύου οπτικών ινών.

Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία θα διακοπεί στο δεξιό άκρο του οδοστρώματος της Λεωφόρου Βάρης στο ύψος της συμβολής της με την οδό Αθηναΐδος έως και τη συμβολή της με την οδό Γρηγορίου Ε΄, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βούλα, στην περιοχή του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Τις ίδιες ημέρες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Θα διακοπεί προσωρινά και τμηματικά η κυκλοφορία των οχημάτων λόγω εκτέλεσης εργασιών χάραξης οριζόντιας σήμανσης.

Ειδικότερα, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Αιγέως έως και τη συμβολή της με την οδό Νηρέως, εναλλάξ ανά λωρίδα, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, στην περιοχή των Δήμων Παλαιού Φαλήρου και Καλλιθέας, αύριο, Τρίτη, 9 Οκτωβρίου, κατά τις ώρες 07:00 μέχρι και τις 16:00 και την Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου, επίσης κατά τις ώρες 07:00 μέχρι και τις 16:00.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν πιστά την υπάρχουσα οδική σήμανση.