Άμεση κατάσβεση φωτιάς στην Άνω Γλυφάδα
06-10-2018, 4:34

Φωτιά ξέσπασε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σε ξυλουργείο που βρίσκεται σε ημιυπόγειο χώρο τετραώροφης πολυκατοικίας, στη διασταύρωση των οδών Αγίου Νεκταρίου και Λευκωσίας 1, στην Άνω Γλυφάδα, η οποία κατασβήστηκε άμεσα, χωρίς να υπάρξει κάποιος περαιτέρω κίνδυνος.

 

 

Στο σημείο όπου βρίσκεται το ξυλουργείο με την επωνυμία: «Ξύλου έργα Ακογλάνης» έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία και εξουδετέρωσε την πυρκαγιά, πριν αυτή προλάβει να επεκταθεί στους από πάνω ορόφους, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως η φωτιά προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο χώρο άμεσα βρέθηκαν επίσης και η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Γλυφάδας, Άννυ Καυκά και η πρώην Αντιδήμαρχος και Δημοτική Σύμβουλος Γλυφάδας, Σάσα Πατεράκη.

Όπως μας είπε η κα Καυκά, «ο Δήμος Γλυφάδας ήταν σε ετοιμότητα να προσφέρει άμεσα δύο επανδρωμένες υδροφόρες σε περίπτωση που χρειαζόταν, όμως οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έκριναν πως αυτό δεν ήταν απαραίτητο και κατέσβησαν τη φωτιά καίρια και ποτελεσματικά», ενώ, προσέθεσε πως «ως Δήμος Γλυφάδας θα προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια στον ιδιοκτήτη τη επιχείρησης, τοποθετώντας, αρχικά, μία μεγάλη σκάφη, ώστε να μαζευτούν όλα τα καμένα».