Ξεκινούν αύριο τα τμήματα Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας
04-10-2018, 13:20

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Γλυφάδας με την οποίαν ενημερώνει σχετικά με την έναρξη των τμημάτων Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας και με τις ακροάσεις για την παιδική και για τη μικτή χορωδία.

Οι πρόβες των τμημάτων Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή, αρχής γενομένης από αύριο, 5 Οκτωβρίου και σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Παιδική Χορωδία (για παιδιά 7 – 12 ετών): 5:30 μ.μ. – 7:00 μ.μ.

Μικτή Χορωδία (από 13 ετών): 7:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ.     

Έναρξη: Παρασκευή 5 Οκτωβρίου                    

Το Δημοτικό Ωδείο Γλυφάδας  προσκαλεί σε ακρόαση παιδιά  από 7 έως 12 ετών που θέλουν να βελτιώσουν τις φωνητικές τους ικανότητες και ταυτόχρονα να γνωρίσουν τη μαγεία του χορωδιακού τραγουδιού συμμετέχοντας στην Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας.

Επίσης προσκαλούνται σε ακρόαση σπουδαστές μουσικής και καλλίφωνα άτομα όπως και άτομα που αγαπούν το χορωδιακό τραγούδι από 13 ετών, προκειμένου να στελεχώσουν τη Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Γλυφάδας και να λάβουν μέρος στις ποικίλες καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Η δυνατότητα ανάγνωσης παρτιτούρας και η χορωδιακή εμπειρία είναι ευπρόσδεκτη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του Ωδείου, στη διεύθυνση: Μυστρά 128, στην Άνω Γλυφάδα και στο τηλέφωνο: 2109614177, ενώ σημειώνεται πως η συμμετοχή στα μαθήματα των Χορωδιών είναι δωρεάν.