Έκθεση ζωγραφικής του ΣΠΑΖ στη Γλυφάδα για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων
04-10-2018, 14:31

Έκθεση ζωγραφικής διοργανώνει ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων (ΣΠΑΖ) από σήμερα, Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, έως και την Κυριακή, 7 Οκτωβρίου, στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας, απέναντι από την παραλία, στη διεύθυνση: Σάκη Καράγιωργα 2, με αφορμή τη σημερινή παγκόσμια Ημέρα των Ζώων.

Ο τίτλος της έκθεσης είναι «Αποτυπώματα», δηλαδή ματιές, βλέμματα, κομμάτια της καθημερινότητας που αποτυπώνονται στα έργα της Γιώτας Καλαφάτη.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές: «Στιγμές, αποχωρισμοί, αναμνήσεις. Όσα δεν μπορέσαμε ποτέ με λόγια να περιγράψουμε, όσα μας ενώνουν και όσα μας χωρίζουν, αυτά τα χιλιάδες συναισθήματα περνούν για πρώτη φορά σε χαρτί, σε μουσαμά, σε καμβά και ζωντανεύουν μέσα από την τέμπερα και από τη λαδομπογιά σε μοναδικές δημιουργίες».

Τα ωράρια της έκθεσης είναι: Σήμερα, από τις 18:00 έως και τις 22:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 12:00 μέχρι και τις 22:00.

Σημειώνεται πως η πρόσβαση στο χώρο της εκδήλωσης είναι εφικτή και με λεωφορεία και με τραμ, ενώ υπάρχει και χώρος στάθμευσης.

Τις ίδιες ημέρες και ώρες θα βρίσκονται στο χώρο και θα περιμένουν να γνωρίσουν το κοινό κάποιοι από τους σκύλους που φιλοξενεί και προωθεί για υιοθεσία ο ΣΠΑΖ.

Στην ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρεται, χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων: «Οι δικοί σας σκύλοι είναι ευπρόσδεκτοι εφόσον είναι κοινωνικοί και έχουν βγει βόλτα πριν την επίσκεψή σας, αν και η συγκεκριμένη εκδήλωση αφορά σε εκείνους που περιμένουν τον άνθρωπό τους. Βοηθήστε τον ΣΠΑΖ να συνεχίσει να βοηθά τα αδέσποτα».