Στις 11 Οκτωβρίου ξεκινούν τη λειτουργία τους τα «Town Cinemas» στη Γλυφάδα
04-10-2018, 11:24

Την Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου, ανοίγουν τα «Town Cinemas», στη Γλυφάδα, στη θέση του παλιού «Cinepolis». Δεν πρόκειται, μάλιστα, για μία απλή ανακαίνιση, αλλά για ένα ολοκαίνουργιο, υπερσύγχρονο «multiplex», που μπαίνει δυναμικά στην κινηματογραφική αγορά, με στόχο να προσελκύει κοινό από όλη την ευρύτερη περιοχή, καθώς τα χαρακτηριστικά του είναι τόσο δελεαστικά που κανένας σινεφίλ δε θα μπορεί να αντισταθεί σε μία επίσκεψη.

Πρόκειται κατ' αρχάς για το μοναδικό «multiplex» που διαθέτει «4K laser» σύστημα προβολής, εναρμονισμένο στις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της κινηματογραφικής εικόνας. Αλλά και ο ήχος δεν πάει πίσω: Με σύστημα «Dolby Surround 7.1» θα μπορούμε να ακούμε με ευκρίνεια ακόμα και τον παραμικρό ψίθυρο στην ταινία και να νιώθουμε όχι απλά πως την παρακολουθούμε, αλλά ότι βρισκόμαστε κυριολεκτικά μέσα σε αυτή. Ο σύγχρονος ψηφιακός εξοπλισμός των 4 αιθουσών των «Town Cinemas» δεν είναι όμως το μοναδικό τους ατού. Αναπαυτικά δερμάτινα καθίσματα και ακόμα μεγαλύτερος χώρος για τα πόδια που αυξήθηκε από το σύνηθες 1 μέτρο σε 1,2 συνδράμουν στην απόλυτη κινηματογραφική άνεση και απόλαυση. Βέβαια, όπως όλοι γνωρίζουμε, μια ολοκληρωμένη κινηματογραφική έξοδος δεν αρχίζει ούτε τελειώνει μέσα στη σκοτεινή αίθουσα. Γι' αυτό οι χώροι υποδοχής υψηλής αισθητικής των «Town Cinemas», αλλά και πολλές άλλες μικρές εκπλήξεις, όπως η αίθουσα των «VR games», όπου θα ζήσουμε εμπειρίες άλλης διάστασης, συντελούν στο να γίνεται η κάθε μας επίσκεψη μια αξέχαστη ψυχαγωγική εμπειρία.

Οι επόμενοι μήνες, λοιπόν, αναμένεται να είναι γεμάτοι με τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς που θα συναγωνιστούν στα επόμενα Όσκαρ, από πολυαναμενόμενα χολιγουντιανά «μπλοκμπάστερ», αλλά και από μεγάλες εγχώριες παραγωγές που περιμένουν το κοινό να τις ανακαλύψει.