Ο Γιώργος Θεοφάνους μιλά για το κλείσιμο της επιχείρησής του στη Γλυφάδα
05-12-2017, 19:17

Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Θεοφάνους στο περιοδικό People και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κλείσιμο της επιχείρησής του στη Γλυφάδα.

«Κάτι που με ενοχλεί στη σημερινή Ελλάδα είναι η συνεχής ανακύκλωση της καταστροφολογίας. Είχα ένα εργαστήρι στη Γλυφάδα (σ.σ. Μουσικό Εργαστηράκι) και αναγκάστηκα να το κλείσω, όπως έχουν κλείσει και τόσες άλλες μικροεπιχειρήσεις. Καταλαβαίνω τα δύσκολα που βιώνουμε, αλλά εάν σκεφτόμαστε συνεχώς πως υπάρχει και πιο κάτω, όλο αυτό θα ανακυκλώνεται, δεν θα τελειώσει ποτέ. Προσωπικά αντλώ δύναμη από τη δημιουργία για να αντεπεξέρχομαι. Και προσπαθώ να δημιουργώ με πολλούς τρόπους, όχι μόνο με τη μουσική.

Μόνοι μας θα πρέπει να το «γυρίσουμε», να μην περιμένουμε κανένα σωτήρα. Θα πρέπει ο καθένας γυρίσει μέσα του, να δει τον εαυτό του και όχι να θέλει να σώσει μόνο το τομάρι του. Ίσως σκέφτομαι έτσι λόγω κυπριακού γονιδίου. Ο κυπριακός λαός έχει μάθει να σκύβει και στην πρώτη ευκαιρία να σηκώνεται όρθιος και να μην καταλαβαίνει τίποτε. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ελληνικό, φυσικά».