Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των ληστών που «ρήμαζαν» τα νότια προάστια
02-10-2018, 15:01

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των ληστών που συνέλαβε στις 21 Σεπτεμβρίου, στον Άλιμο, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, είχαν «ξαφρίσει» και το σπίτι του Λευτέρη Πανταζή.

Οι δράστες φαίνεται να εμπλέκονται σε οκτώ ληστείες και σε δύο διαρρήξεις σε οικίες, σε τέσσερις ληστείες σε καταστήματα ψυχαγωγικών παιχνιδιών και σε μία κλοπή οχήματος. Το οικονομικό όφελος που έχει διαπιστωθεί, έως τώρα, ότι αποκόμισε η εγκληματική ομάδα από την παράνομη δράση της, υπολογίζεται πως υπερβαίνει το ποσό των 200.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους: GOBO ή COBO (ον) ADRIAN ή RONALD του BILBIL και της MILIKA , γεννηθέντα στις 26/11/1984, στην Αλβανία, HUSI ή HYSI ή THANASSI ή PUTOS ή DHIMAS VLADIMIR ή ANDREAS ή THANASI ή DHIMAS του KUJTIM ή DHIONIS ή DHILNIS ή DIONISI και της HAVAKO ή VITORI ή VIKTORIA ή AVANA, γεννηθέντα στις 10/9/1973, στην Αλβανία και GENAJ VLADIMIR του SKENDER και της LILJAN, γεννηθέντα στις 30/3/1987 επίσης στην Αλβανία.

Υπενθυμίζεται πως η σπείρα «χτυπούσε» κυρίως μονοκατοικίες και διαμερίσματα σε περιοχές των νοτίων προαστίων, κυρίως στη Βουλιαγμένη, τη Βάρη και τη Γλυφάδα. Οι δράστες φορούσαν κουκούλες, μαντίλια, καπέλα τύπου τζόκεϊ, καθώς και γάντια και μακρυμάνικες μπλούζες ή μπουφάν, ακόμα και τους καλοκαιρινούς μήνες, προκειμένου να μην αφήνουν ίχνη. Εισέβαλαν στις οικίες παραβιάζοντας, συνήθως, είτε τα παράθυρα, είτε τις μπαλκονόπορτες και με την απειλή όπλων ακινητοποιούσαν τους ενοίκους και αφαιρούσαν κοσμήματα και τιμαλφή ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις έπαιρναν και το αυτοκίνητο των θυμάτων τους.