Συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης στο Γήπεδο Στίβου Γλυφάδας
28-09-2018, 0:31

Συνεχίζονται οι εργασίες ανάπλασης στο γήπεδο ανοιχτού στίβου στη Γλυφάδα (διεύθυνση: Ναπολέοντος Ζέρβα 56), σε ένα χώρο όπου προπονούνται καθημερινά εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι αθλητές σωματείων, όπως για παράδειγμα του Γυμναστικού Συλλόγου Γλυφάδας, στο πλαίσιο της γενικότερης αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών σε όλη την πόλη από τη Δημοτική Αρχή Γλυφάδας. Το iglyfada βρέθηκε στο Γήπεδο Στίβου Γλυφάδας, όπου και εκτελούνται οι εργασίες και σας μεταφέρει τις εξελίξεις.

Στο συγκεκριμένο χώρο, όπου τα έργα ξεκίνησαν από τις αρχές Σεπτεμβρίου και συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, μετά την αποξήλωση του τάπητα και τις απαραίτητες ενέργειες που έγιναν στην υπόβαση του δαπέδου, ώστε να δημιουργηθεί η καταλληλότερη δυνατή μορφή στο γήπεδο, μέσα στις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί η πρώτη στρώση του καουτσούκ και μετά θα κολληθεί από πάνω το ταρτάν.

«Οι επιστρώσεις θα συνεχιστούν μέχρι ο χώρος να πάρει την τελική μορφή που απαιτείται, ώστε να εξασφαλιστεί η όσο το δυνατόν πιο μακρόχρονη βιωσιμότητα του γηπέδου σε ανθεκτικότητα και σε αντοχή και να είναι η καλύτερη δυνατή για τους δρομείς που αθλούνται στο συγκεκριμένο χώρο. Όλες οι βελτιωτικές εργασίες γίνονται, φυσικά, με τη χρήση των ποιοτικότερων υλικών και με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές», τόνισε ο Τομεάρχης Αθλητισμού και Σύμβουλος του Δήμου Γλυφάδας, κ. Περικλής Δορκοφίκης.