Άνοιξαν σήμερα τις πόρτες τους οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Γλυφάδας 01-09-2018 22:05:09
01-09-2018, 20:49

Άνοιξαν σήμερα τις πόρτες τους οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Γλυφάδας στο πλαίσιο του δεύτερου «Open Day» και ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σημερινή ημέρα, αλλά και στους δύο παιδικούς σταθμούς που δημιούργησε η δημοτική αρχή Γλυφάδας, στην Ευρυάλη και στον Άγιο Νικόλαο, καθώς και στο βρεφονηπιακό σταθμό που ετοιμάζεται και αναμένεται να είναι έτοιμος μέσα στο φθινόπωρο.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Καλό μήνα και καλό φθινόπωρο σε όλους!

Σήμερα όλοι οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Γλυφάδας στο πλαίσιο του δεύτερου «Open Day» άνοιξαν τις πόρτες τους για τους γονείς και τα παιδιά, που ήρθαν έτσι σε επαφή με το χώρο που θα περνάνε τον περισσότερο χρόνο τους τη φετινή χρονιά, ενώ γνώρισαν για πρώτη φορά και τους παιδαγωγούς τους. Ένα μεγάλο μπράβο στους εργαζόμενους του Δήμου μας και τους παιδαγωγούς, που συνέβαλαν όλοι σε ένα απόλυτα επιτυχημένο «Open Day», για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που την τελευταία τριετία δημιουργήσαμε στην πόλη μας δύο νέους και ποιοτικούς παιδικούς σταθμούς (στις περιοχές της Ευρυάλης και του Αγίου Νικολάου) κι έτσι σχεδόν 9 στα 10 παιδιά που κάνουν αίτηση για τους δημοτικούς μας παιδικούς σταθμούς γίνονται δεκτά και στη συνέχεια απολαμβάνουν ένα σχολικό περιβάλλον σύγχρονο και λειτουργικό.

Στις υποδομές του Δήμου μας ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς να προσθέσουμε μία ακόμα, μόνο για βρέφη, που οι ανάγκες αυξάνονται συνεχώς, μέσα στο φθινόπωρο. Θα επανέλθω με λεπτομέρειες.

Καλή σχολική χρονιά!».