Και φέτος πρώτο σε χρήσεις πανελλαδικά το Seatrac του Δήμου Γλυφάδας
03-09-2018, 14:59

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, με μήνυμά του αναφέρεται σε ένα ακόμη ρεκόρ χρήσης που έσπασε και φέτος το Seatrac του Δήμου Γλυφάδας, το οποίο, μάλιστα, το κατατάσσει, με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο, πρώτο πανελλαδικά.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπανικολάου ανέφερε: «Κάθε ρεκόρ χρήσης έσπασε φέτος το Seatrac του Δήμου Γλυφάδας και είναι και πάλι με μεγάλη διαφορά πρώτο πανελλαδικά!

Είναι πολύ μεγάλη μας χαρά και υπερηφάνεια που διασφαλίζουμε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά σε τόσους συνανθρώπους μας με αναπηρία και κινητικές δυσκολίες, το δικαίωμα να απολαμβάνουν το αγαθό του ήλιου και του θαλασσινού μπάνιου, χωρίς τον παραμικρό αποκλεισμό.

Δεν είναι μόνο ο μηχανισμός Seatrac: Δίπλα σε αυτόν έχουμε φτιάξει ολόκληρη υποστηρικτική υποδομή, με προσωπικό του Δήμου παρών όλη τη μέρα, με ειδικό διάδρομο, υποδομή για το συνοδό, ομπρέλες, ειδική ντουζιερα, θέσεις στάθμευσης για ΑΜΕΑ στο πάρκινγκ μπροστά από την παραλία. Αυτή ακριβώς η ολοκληρωμένη προσέγγιση, που λύνει κάθε δυσκολία πρόσβασης στη θάλασσα, είναι που οδηγεί με τόσο μεγάλη διαφορά και φέτος τη Γλυφάδα στην πρώτη προτίμηση των συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο Στέλιο Κουρουπάκη , εντεταλμένο σύμβουλο του Δήμου μας για τα ΑΜΕΑ, που έχει δώσει και την ψυχή του στο έργο αυτό όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς εκείνον σας διαβεβαιώνω ότι το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο.

Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φιλοξενία και ζεστασιά σε όλους τους συμπολίτες μας με αναπηρία στην παραλία και όχι μόνο: Σε κάθε υποδομή, σε κάθε λειτουργία του Δήμου, δεν θα σταματήσουμε να εργαζόμαστε για να έχει κάθε συνάνθρωπός μας την ίδια πρόσβαση, τα ίδια δικαιώματα».