Οι «Gadjo Dilo» έρχονται απόψε στο Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018
04-09-2018, 14:49

Με μία μοναδική συναυλία του μουσικού συγκροτήματος «Gadjo Dilo» συνεχίζεται απόψε το β’μέρος του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018.

Οι «Gadjo Dilo» έρχονται για να μαγέψουν και να ξεσηκώσουν το κοινό με ήχους gypsy τζαζ και gypsy σουίνγκ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για το Φεστιβάλ, στην 3η μαρίνα της Γλυφάδας.

Το ελληνικό μουσικό συγκρότημα αποτελείται από τους Κώστα Μητρόπουλο και Σωτήρη Πομόνη στις κιθάρες, Νίκο Βλάχο στο κοντραμπάσο, Σέργιο Χρυσοβιτσάνο στο βιολί, Γιώργο Τσιατσούλη στο ακορντεόν και Ηλιάνα Τσαπατσάρη στο τραγούδι.

Σημειώνεται πως αύριο, στον ίδιο χώρο, θα πραγματοποιηθεί η θεατρική παράσταση: «Όσο υπάρχουν άγγελοι», μία κωμωδία των Στέλιου Παπαδοπούλου και Γιώργου Βάλαρη.

Υπενθυμίζεται πως η ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων είναι στις 8:30 μ.μ. και πως η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, ενώ, αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές δομές. Μάλιστα, μετά το τέλος των εκδηλώσεων, λεωφορεία του Δήμου Γλυφάδας περιμένουν τον κόσμο έξω από το χώρο του Φεστιβάλ για να μεταφέρουν όποιους το επιθυμούν με ασφάλεια προς τις κατοικίες τους, όπως για παράδειγμα στην Άνω Γλυφάδα.