Συνεχίζεται με επιτυχία το Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018
05-09-2018, 16:59

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το δεύτερο μέρος του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018, καθώς εκατοντάδες θεατές γέμισαν τις εξέδρες στη μοναδική γωνιά που έχει δημιουργήσει ο Δήμος στην ανακαινισμένη 3η Μαρίνα Γλυφάδας και απόλαυσαν τη Δευτέρα το βράδυ τη γνωστή σατιρική κωμωδία του Άγγελου Μοσχονά «Ο Δίας… ξαναγύρισε» και χθες, Τρίτη, τη συναυλία του συγκροτήματος Gadjo Dilo, που ταξίδεψαν το κοινό με την gypsy τζαζ - gypsy σουίνγκ μουσική τους.

«Ζω στην Αθήνα 24 χρόνια και έχω να πω πως είστε τυχεροί που έχετε για δήμαρχο, το Γιώργο Παπανικολάου, ο οποίος σε μία εποχή βαρβαρότητας, επενδύει και δίνει διέξοδο στον κόσμο μέσα από το πολιτιστικό έργο και τις εκδηλώσεις που προσφέρει», δήλωσε από σκηνής ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος, κ. Μοσχονάς.

«Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ είναι γεμάτο με εκδηλώσεις που πιστεύω ότι θα καλύψουν όλες τις προτιμήσεις του κοινού. Ελπίζω ότι το Σεπτέμβριο θα ζήσουμε ανάλογες στιγμές με αυτές που ζήσαμε και τον Ιούλιο, ειδικά στην ανεπανάληπτη συναυλία με τον Τόλη Βοσκόπουλο, όπου σπάσαμε κάθε ρεκόρ προσέλευσης κόσμου. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση και να απολαύσουμε όλοι μαζί το δεύτερο μέρος του Φεστιβάλ μας», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.

Σήμερα, Τετάρτη, το Φεστιβάλ συνεχίζεται με την κωμωδία «Όσο υπάρχουν άγγελοι» των Στέλιου Παπαδοπούλου και Γιώργου Βάλαρη (Τάσος Κωστής, Όλγα Πολίτου, Ρέα Τουτουνζή, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Πέτρος Ξεκούσης, Γιώργος Ματαράγκας), ενώ αύριο Πέμπτη ακολουθεί η αγαπημένη παιδική θεατρική παράσταση «XANA ZOO 10 Χρόνια μαζί!». Την Παρασκευή, στην Πλατεία Καραϊσκάκη θα προβληθεί η οικογενειακή κωμωδία animation«Γοριλομπελάδες» και το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου, το Φεστιβάλ επιστρέφει στην 3η Μαρίνα με την κοινωνική παράσταση της Τάνιας Χαροκόπου «Σοφία σε θυμάμαι» (Γεωργία Ζώη, Ηλίας Μιχαήλ, Σπύρος Νίκας). Η Σοφία Βέμπο παίρνει σάρκα και οστά στη σκηνή και, όντας στο απόγειο της καριέρας της, αναπολεί την πορεία της ταραχώδους ζωής της, μέσα από δικές της διηγήσεις και νοσταλγικές αναπολήσεις, πλήρως τεκμηριωμένες.

Η ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων είναι στις 8:30 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές δομές. Αναλυτικά το πρόγραμμα στο www.glyfada.gr/festival.