Ένα διήμερο αφιερωμένο στα παιδιά ξεκινά στο Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018
06-09-2018, 0:50

Ένα διήμερο αφιερωμένο στα παιδιά ξεκινά απόψε στο Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018.

Συγκεκριμένα, απόψε, Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για το Φεστιβάλ στην 3η μαρίνα Γλυφάδας μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και να διασκεδάσουν με τη μουσικοθεατρική παράσταση: «XANA ZOO – 10 Χρόνια μαζί!». Πρόκειται για μία παιδική, θεατρική, παράσταση με τους Τερέζα Σάσσου, Παύλο Πιερρόπουλο, και Νίκη Λάππα. Στην παράσταση «XANA ZOO – 10 Χρόνια μαζί!» παρουσιάζονται όλες οι μεγάλες επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη που λάτρεψαν τα παιδιά μέσα από το «Mazoo and the Zoo» και το «XANA ZOO».

Αύριο, Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Καραϊσκάκη, στην Άνω Γλυφάδα, θα προβληθεί η ταινία κατηγορίας «Animation»: «Γοριλομπελάδες». Πρόκειται για μία οικογενειακή κωμωδία του Αντρές Τζ. Σαέρ, με τους: Κλάουντια Αμπάτε, Τζοάν Σουλά, Πέρε Πόνσε, Έλσα Πατάκι, Φέλιξ Πονς, Ρόσα Μπολαντέρας.

Φυσικά, το Φεστιβάλ δε σταματά εδώ, καθώς ακολουθούν το Σαββατοκύριακο, 8 και 9 Σεπτεμβρίου δύο σπουδαίες θεατρικές παραστάσεις στην 3η μαρίνα Γλυφάδας, η κοινωνική: «Σοφία σε θυμάμαι» που διαπραγματεύεται τη ζωή της Σοφίας Βέμπο και η άκρως επιτυχημένη κωμωδία: «Μαντάμ Σουσού» του Δημήτρη Ψαθά, με τους: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Κώστα Σπυρόπουλο και Τάσο Χαλκιά.

Χτες το κοινό που βρέθηκε στην 3η μαρίνα Γλυφάδας, περισσότεροι από 800 δημότες της Γλυφάδας και όχι μόνο, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη θεατρική παράσταση: «Όσο υπάρχουν άγγελοι», μια παράσταση που ακολούθησε τη συναυλία υπό τους ήχους «gypsy τζαζ» και «gypsy σουίνγκ» μουσικής, της Τρίτης, του συγκροτήματος: «Gadjo Dilo».

Πριν την έναρξη της χτεσινής παράστασης, μίλησαν στους παρευρισκόμενους από σκηνής η Αντιπρόεδρος του ΚΑΠΠΑ Δήμου Γλυφάδας, κα Μαίρη Παπάζογλου και ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου.

Η κα Παπάζογλου ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Σας ευχαριστώ για μία ακόμη φορά όλους εσάς που μας τιμάτε με την παρουσία σας και όλους όσους εργάζονται καθημερινά, ώστε να έρχονται εις πέρας οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ μας. Η προσέλευση του κόσμου μας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση και πιστεύω πως θα μείνετε όλοι ικανοποιημένοι και από τις εκδηλώσεις που ακολουθούν στη συνέχεια».

Ο κ. Παπανικολάου τόνισε: «Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που μας τιμάτε με την παρουσία σας σε μία ακόμη βραδιά του φεστιβάλ μας, το οποίο έχουμε επιμεληθεί με μεράκι και με προσοχή, ώστε να ικανοποιηθούν όλες οι προτιμήσεις του κοινού. Εύχομαι να απολαύσετε όλες και όλοι ένα γεμάτο μήνα από ταινίες, θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες σε αυτόν τον υπέροχο χώρο που με φροντίδα έχουμε διαμορφώσει για τις ανάγκες του φεστιβάλ μας, δίπλα στη θάλασσα».

Υπενθυμίζεται πως το Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας συνεχίζεται μέχρι και τις 28 Σεπτεμβρίου, με πολλές εκδηλώσεις που θα ικανοποιήσουν όλες τις προτιμήσεις του κοινού. Η ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων είναι στις 8:30 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, ενώ, αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές δομές. Αναλυτικά μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ στο: www.glyfada.gr/festival και στο: http://www.iglyfada.gr/article/dimotika/ksekina-apopse-to-b-meros-tou-festibal-dimou-glufadas-2018/1427 .