Τι έγινε στο διήμερο για τα παιδιά του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018
07-09-2018, 19:56

Ένα διήμερο αφιερωμένο στα παιδιά ολοκληρώθηκε απόψε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018.

Η αρχή έγινε χτες, στον ειδικά διαμορφωμένο για το φεστιβάλ χώρο στην 3η μαρίνα Γλυφάδας, με τη μουσικοθεατρική παράσταση: «XANA ZOO – 10 Χρόνια μαζί!», μία παιδική, θεατρική, παράσταση με τους Τερέζα Σάσσου, Παύλο Πιερρόπουλο, και Νίκη Λάππα, την οποία και απόλαυσαν σχεδόν 1.000 γονείς με τα παιδιά τους.

Εκεί, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με την ψυχή τους, να τραγουδήσουν και να χορέψουν με τις μεγάλες επιτυχίες του Μάνου Βαφειάδη που λάτρεψαν τα παιδιά μέσα από το «Mazoo and the Zoo» και το «XANA ZOO».

Η συνέχεια δόθηκε σήμερα στην πανέμορφη Πλατεία Καραϊσκάκη, στην Άνω Γλυφάδα, με την ταινία «Animation»: «Γοριλομπελάδες», όπου έδωσαν το παρών εκτοντάδες γονείς μαζί με τα παιδιά τους. Πρόκειται για μία οικογενειακή κωμωδία του Αντρές Τζ. Σαέρ, με τους: Κλάουντια Αμπάτε, Τζοάν Σουλά, Πέρε Πόνσε, Έλσα Πατάκι, Φέλιξ Πονς και Ρόσα Μπολαντέρας.

Φυσικά, το Φεστιβάλ δε σταματά εδώ, καθώς ακολουθούν το Σαββατοκύριακο, 8 και 9 Σεπτεμβρίου, δύο σπουδαίες θεατρικές παραστάσεις στην 3η μαρίνα Γλυφάδας, η κοινωνική: «Σοφία σε θυμάμαι» που διαπραγματεύεται τη ζωή της Σοφίας Βέμπο και η άκρως επιτυχημένη και πολυαγαπημένη κωμωδία: «Μαντάμ Σουσού» του Δημήτρη Ψαθά, με τους: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Κώστα Σπυρόπουλο και Τάσο Χαλκιά.

Υπενθυμίζεται πως το Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας συνεχίζεται μέχρι και τις 28 Σεπτεμβρίου, με πολλές εκδηλώσεις που θα ικανοποιήσουν όλες τις προτιμήσεις του κοινού. Η ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων είναι στις 8:30 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, ενώ, αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές δομές. Αναλυτικά μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα του Φεστιβάλ στο: www.glyfada.gr/festival και στο: http://www.iglyfada.gr/article/dimotika/ksekina-apopse-to-b-meros-tou-festibal-dimou-glufadas-2018/1427.