Αναβολή της παράστασης απόψε στο Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας λόγω καιρού
08-09-2018, 15:32

Λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα, Σάββατο, κοινωνική παράσταση της Τάνιας Χαροκόπου «Σοφία σε θυμάμαι», στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου.

Το Φεστιβάλ συνεχίζεται κανονικά αύριο, Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου, με την πολυαγαπημένη κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Μαντάμ Σουσού». Πρωταγωνιστούν: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Κώστας Σπυρόπουλος και Τάσος Χαλκιάς. Η ονειροπαρμένη Σουσού ζει στη λασπωμένη γειτονιά του Μπύθουλα, με το σύζυγό της Παναγιωτάκη. Η ίδια όμως ονειρεύεται μεγαλεία και θέλει να ξεφύγει από τη μιζέρια, φτιάχνοντας ένα δικό της παράλληλο σύμπαν. Τι θα γίνει όμως όταν το όνειρο γίνει πραγματικότητα;

Την Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου, παρουσία του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, θα προβληθεί ο «Καζαντζάκης», η σπουδαία ελληνική βιογραφική ταινία με τους: Μαρίνα Καλογήρου, Θοδωρή Αθερίδη, Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, Νίκο Καρδώνη, Ζέτα Δούκα, Αργύρη Ξάφη.

Ακολουθεί την Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου, μεγάλη συναυλία με τους Γιώργο Σαλαμπάση, Κωνσταντίνα, Γιώργο Ζαμπέτα, Μαρία Κοτσίρη & Θεανώ: «Ο 20ός αιώνας τραγουδάει». Οι γνωστοί ερμηνευτές του λαϊκού και του ρεμπέτικου τραγουδιού ταξιδεύουν το κοινό σε ένα μαγικό, μουσικό, ταξίδι, με πολλές παλιές και νέες επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου.

Η ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ είναι στις 8:30 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές δομές.