Η «Μαντάμ Σουσού» έρχεται απόψε στο Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας
09-09-2018, 16:27

Απόψε, στις 20:30, στην 3η μαρίνα Γλυφάδας, έρχεται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018 η «Μαντάμ Σουσού», η θεατρική παράσταση που «έσπασε ταμεία» το χειμώνα, στο θέατρο Παλλάς.

Στην πολυαγαπημένη κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά πρωταγωνιστούν οι δημοφιλείς ηθοποιοί: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Κώστας Σπυρόπουλος και Τάσος Χαλκιάς. Στην παράσταση η ονειροπαρμένη Σουσού ζει στη λασπωμένη γειτονιά του Μπύθουλα, με το σύζυγό της Παναγιωτάκη. Η ίδια όμως ονειρεύεται μεγαλεία και θέλει να ξεφύγει από τη μιζέρια, φτιάχνοντας ένα δικό της παράλληλο σύμπαν. Τι θα γίνει όμως όταν το όνειρο γίνει πραγματικότητα;

Υπενθυμίζεται πως η χτεσινή θεατρική παράσταση: «Σοφία σε θυμάμαι», η οποία αναβλήθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, μεταφέρεται για την Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου.

Το Φεστιβάλ Δ¨ημου Γλυφάδας 2018 συνεχίζεται μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Η ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ είναι στις 8:30 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, ενώ, αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές δομές.

Αναλυτικά μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ στο www.glyfada.gr/festival και στο http://www.iglyfada.gr/article/dimotika/ksekina-apopse-to-b-meros-tou-festibal-dimou-glufadas-2018/1427.