Ανακοίνωση του Δήμου Γλυφάδας για την εξυπηρέτηση ασφαλισμένων του ΟΓΑ
09-09-2018, 0:14

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Γλυφάδας, με την οποίαν ενημερώνει για τις αλλαγές που έγιναν όσον αφορά στην εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του ΟΓΑ από τους αρμόδιους ανταποκριτές του Δήμου Γλυφάδας.

Η ανακοίνωση του Δήμου Γλυφάδας αναφέρει, χαρακτηριστικά, τα εξής: «Ενημερώνουμε τους ενδιαφερομένους ότι οι δικαιούχοι του επιδόματος ανασφάλιστων υπερηλίκων του ΟΓΑ δεν εξυπηρετούνται πλέον από τους αρμόδιους ανταποκριτές του Δήμου Γλυφάδας, αλλά εξυπηρετούνται είτε από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Γλυφάδας, στη διεύθυνση: Καραϊσκάκη 34, Γλυφάδα (Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2109647021) είτε από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), στη διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 30, Αθήνα και μέσω της ιστοσελίδας: www.opeka.gr.

Επίσης, οι δικαιούχοι του οικογενειακού επιδόματος Α21 δεν εξυπηρετούνται από τους αρμόδιους ανταποκριτές του Δήμου Γλυφάδας, αλλά εξυπηρετούνται αποκλειστικά από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), στη διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 30, στην Αθήνα και μέσω της ιστοσελίδας: www.opeka.gr.

Από τους αρμόδιους ανταποκριτές του Δήμου Γλυφάδας εξυπηρετούνται, πλέον, μόνο οι ασφαλισμένοι αγρότες και οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ».