Η Κατερίνα Στανίση απόψε στο Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018
15-09-2018, 23:59

Η Κατερίνα Στανίση έρχεται απόψε στο Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018 για να ταξιδέψει το κοινό και τους θαυμαστές της που θα παρευρεθούν στην 3η μαρίνα της Γλυφάδας με τα γνωστά και αγαπημένα, διαχρονικά, τραγούδια της.

Χτες το βράδυ, στον ίδιο διαμορφωμένο χώρο για το Φεστιβάλ, στην 3η μαρίνα της Γλυφάδας, το κοινό είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει στον 20ό αιώνα μέσα από τα μουσικά ακούσματα των: Γιώργου Σαλαμπάση, Κωνσταντίνας, Μαρίας Κοτσίρη, Γιώργου Ζαμπέτα και των υπόλοιπων μουσικών, οι οποίοι ερμήνευσαν και παρουσίασαν στους παρευρισκόμενους παλιές, μεγάλες, επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου, μέσα από όλες τις δεκαετίες του 20ού αιώνα.

Η Αντιπρόεδρος του ΚΑΠΠΑ του Δ¨ημου Γλυφάδας, Μαίρη Παπάζογλου, δήλωσε, χαρακτηριστικά: «Χαιρόμαστε που σας έχουμε άλλη μια βραδιά μαζί μας, εδώ, σε αυτόν τον υπέροχο χώρο, δίπλα στη θάλασσα. Απόψε θα ταξιδέψουμε, θα κάνουμε ένα ταξίδι μέσα στον 20ό αιώνα, με τραγούδια που όλοι λατρέψαμε και χορέψαμε, που θα τα παρουσιάσουν αγαπημένοι τραγουδιστές. Απόψε κοντά μας είναι η Κωνσταντίνα, η οποία εκτός από πολύ ωραία παρουσία, έχει και εξαιρετική φωνή και είναι Γλυφαδιώτισσα. Επίσης μαζί μας είναι ο επίσης Γλυφαδιώτης, Γιώργος Σαλαμπάσης, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο εγγονός του αείμνηστου μεγάλου μουσικού μας και η Μαρία Κοτσίρη. Απόψε έχουμε γλέντι, θα διασκεδάσουμε και θα χορέψουμε. Ευχαριστώ όλους όσους συμμετέχουν καθημερινά στην προσπάθεια που γίνεται για να φέρουμε εις πέρας το Φεστιβάλ μας και όλους εσάς για την παρουσία σας εδώ, απόψε».

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Χρόνια πολλά σε όσες και σε όσους γιορτάζουν σήμερα. Συναντιόμαστε και σήμερα με μία σπουδαία μουσική παρέα, συνεχίζοντας το Φεστιβάλ της πόλης μας, όπου βρισκόμαστε περίπου στα μισά και ακολουθούν ακόμα πολλές και σπουδαίες βραδιές, αρχής γενομένης από αύριο με τη μοναδική, Κατερίνα Στανίση. Θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω με τη σειρά μου τους σπουδαίους καλλιτέχνες που είναι εδώ μαζί μας και να πω πως για εμάς είναι διπλή χαρά και τιμή που είναι και Γλυφαδιώτες και τους φιλοξενούμε εδώ στην πόλη μας, σε αυτόν τον υπέροχο χώρο, σε αυτήν την καθιερωμένη πλέον συνήθεια, στο Φεστιβάλ μας. Ακόμα και ο Γιώργος Ζαμπέτας με ενημέρωσε προ ολίγου ότι μεγάλωσε εδώ. Η Γλυφάδα, όπως βλέπετε, βγάζει σπουδαίους και καταξιωμένους ανθρώπους. Είναι χαρά μας να φιλοξενούμε τέτοιους ανθρώπους ξανά και ξανά, όπως έγινε με την Κωνσταντίνα που μας τίμησε και στο περσινό Φεστιβάλ μας και ευχαριστώ και εσάς για την παρουσία σας και για τα τρόφιμα και για τα φάρμακα που προσφέρετε για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη».

Το Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018 συνεχίζεται και αύριο, με την κωμωδία του Θοδωρή Αθερίδη, σε σκηνοθεσία Μπέσυ Μάλφα: «Άγρια Δύση» και τη Δευτέρα με τη συναυλία της Γλυφαδιώτισσας, Σοφίας Κουτσούρη, ενώ ακολουθούν πολλές ακόμα εκδηλώσεις μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου όπου και ολοκληρώνεται.

Υπενθυμίζεται πως η ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ είναι στις 8:30 μ.μ. και πως η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, ενώ αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές δομές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ στις ιστοσελίδες: http://www.glyfada.gr/festival/ και http://www.iglyfada.gr/article/dimotika/ksekina-apopse-to-b-meros-tou-festibal-dimou-glufadas-2018/1427.