«Τα αστέρια του χθες» ταξίδεψαν το κοινό στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου
19-09-2018, 0:34

Τη μουσικοθεατρική παράσταση, με τους Γιάννη Τσιτουρίδη και Τίσσα Βασιλάκη: «Τα αστέρια του χθες» είχε την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό που παρευρέθηκε χτες το βράδυ, στην 3η μαρίνα Γλυφάδας, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018.

Οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν, μαζί με τους πρωταγωνιστές, σε ένα μουσικοθεατρικό ταξίδι στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, μέσα από τις μιμήσεις των μεγάλων Ελλήνων ηθοποιών και τραγουδιστών, που έχουν αφήσει το στίγμα τους μέχρι και στις μέρες μας.

Το Φεστιβάλ συνεχίζεται αύριο, Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου, με τη μεγάλη συναυλία του Δημήτρη Μπάση, ο οποίος θα ερμηνεύσει με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά τόσο από την 20χρονη πορεία του όσο και άλλων μεγάλων Ελλήνων δημιουργών. Την Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου, θα προβληθεί η βραβευμένη, δραματική, ταινία του Παντελή Βούλγαρη: «Μικρά Αγγλία», με τους Ανδρέα Κωνσταντίνου, Πηνελόπη Τσιλίκα, Σοφία Κόκκαλη, Αννέζα Παπαδοπούλου και Μάξιμο Μουμούρη και την Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία με τους Μπάμπη Τσέρτο και Νάντια Καραγιάννη, δύο καλλιτέχνες με αξιόλογη πορεία, που έρχονται για να παρουσιάσουν ένα κεφάτο πρόγραμμα με επιλεγμένα λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια.

Υπενθυμίζεται πως η ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, το οποίο συνεχίζεται έως και το τέλος Σεπτεμβρίου, είναι στις 8:30 μ.μ. και πως η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, ενώ αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές δομές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ στις ιστοσελίδες: http://www.glyfada.gr/festival/ και http://www.iglyfada.gr/article/dimotika/ksekina-apopse-to-b-meros-tou-festibal-dimou-glufadas-2018/1427.