Μεγάλη συναυλία με τον Δημήτρη Μπάση απόψε στο Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας
20-09-2018, 16:10

Απόψε, στην 3η μαρίνα Γλυφάδας, ο σπουδαίος Έλληνας ερμηνευτής, Δημήτρης Μπάσης, με το ίδιο πάθος και με την αυθεντικότητα που τον διακρίνει εδώ και χρόνια, θα παρουσιάσει μία μοναδική συναυλία, με ένα πρόγραμμα γεμάτο τόσο με τραγούδια από την 20χρονη πορεία του, όσο και με τραγούδια άλλων μεγάλων Ελλήνων δημιουργών. Τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά, ερμηνευμένα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του, που θα ταξιδέψουν και θα ψυχαγωγήσουν το κοινό που θα παρευρεθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για το Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2018, σε μία πανέμορφη τοποθεσία, δίπλα στη θάλασσα.

Το Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας συνεχίζεται αύριο, με τη δραματική κινηματογραφική ταινία του Παντελή Βούλγαρη: «Μικρά Αγγλία», με τους: Ανδρέα Κωνσταντίνου, Πηνελόπη Τσιλίκα, Σοφία Κόκκαλη, Αννέζα Παπαδοπούλου και Μάξιμο Μουμούρη, η οποία έχει κερδίσει τα Βραβεία Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου Καλύτερης Ταινίας, Φωτογραφίας, Ήχου, Σκηνογραφίας, Ενδυματολογίας και Μακιγιάζ, ενώ, την Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου, ο Μπάμπης Τσέρτος και η Νάντια Καραγιάννη, δύο καλλιτέχνες με αξιόλογη πορεία κα πιστοί πάντα στο καλό ελληνικό τραγούδι, έρχονται για να παρουσιάσουν ένα κεφάτο πρόγραμμα με επιλεγμένα λαϊκά, ρεμπέτικα και παραδοσιακά τραγούδια.

Υπενθυμίζεται πως η ώρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, το οποίο ολοκληρώνεται στο τέλος του Σεπτέμβρη, είναι στις 8:30 μ.μ. και πως η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, ενώ αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές δομές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικά το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ στις ιστοσελίδες: http://www.glyfada.gr/festival/ και http://www.iglyfada.gr/article/dimotika/ksekina-apopse-to-b-meros-tou-festibal-dimou-glufadas-2018/1427.