Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας βράβευσε το νέο «αστέρι» του τένις, Στέφανο Τσιτσιπά
25-09-2018, 12:44

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας προχώρησε στη βράβευση του νεαρού πρωταθλητή που έκανε όλους τους Έλληνες να βλέπουν τένις φέτος το καλοκαίρι, του μοναδικού Έλληνα τενίστα που έχει κατακτήσει τη 15η θέση στην παγκόσμια κατάταξη και του πρώτου μέχρι σήμερα που έχει κατακτήσει τίτλο «Γκραν Σλαμ» της περιόδου «Όπεν» στην κατηγορία των εφήβων. Πρόκειται για το σπουδαστή του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας στην προπονητική και ανερχόμενο «αστέρι» του τένις, Στέφανο Τσιτσιπά.

Ολοκληρώνοντας φέτος τις σπουδές του στην προπονητική στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβραβεύτηκε από το κορυφαίο ΙΕΚ των Νοτίων Προαστίων, για τις εξαιρετικές αθλητικές του επιδόσεις που συγκίνησαν το πανελλήνιο, με υποτροφία για σπουδές σε ακόμα μία ειδικότητα: τη δημοσιογραφία.

Αποτελώντας ο ίδιος «Success Story» της πρωτοβουλίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ «Dual Career in Athletics», που στοχεύει στην παρότρυνση των αθλητών να εκπαιδεύονται και να καταρτίζονται με το ξεκίνημα της αθλητικής τους καριέρας, ο Έλληνας τενίστας που γράφει ιστορία, δήλωσε για τη σχολή του:

«Αυτό το βραβείο σημαίνει πολλά για μένα! Ευχαριστώ πολύ το σχολείο μου, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, για τη βοήθεια και για τη στήριξη στις σπουδές μου».

Με μότο του ότι «χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά για να συνεχίσω», ο Στέφανος Τσιτσιπάς στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα στη νεολαία ότι όποιος θέλει, εφόσον προσηλωθεί στους στόχους του και δουλέψει σκληρά, μπορεί να τα καταφέρει.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας που ξεχωρίζει για το ήθος του, παρέλαβε το τιμητικό βραβείο και την υποτροφία για σπουδές δημοσιογραφίας από τη διευθύντρια του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας, κα Δανάη Σημαντηράκη και τον υπεύθυνο επικοινωνίας και αθλητικού τομέα, κ. Αντώνη Γλύκα.