Συνελήφθη Γεωργιανός με ιστορικό διαρρήξεων στα νότια προάστια
07-09-2018, 23:00

Με ένα πρωτοφανές περιστατικό, το οποίο παραπέμπει σε σκηνή ταινίας επιστημονικής φαντασίας, ήρθαν αντιμέτωποι αστυνομικοί του Τμήματος Ελληνικού.

Κατά τη διαδικασία της δακτυλικής εξέτασης σεσημασμένου Γεωργιανού διαρρήκτη, διαπιστώθηκε ότι είχε προχωρήσει χειρουργικά σε εξειδικευμένη αλλαγή των δακτυλικών του αποτυπωμάτων, προκειμένου να διαφύγει της σύλληψης και να συνεχίσει ανενόχλητος τη δράση του.

Ο 42χρονος Γεωργιανός εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης στην Ηλιούπολη, να επιχειρεί να διαρρήξει διαμέρισμα. Το δράστη αναγνώρισε αστυνομικός της Ασφάλειας, ο οποίος κάλεσε άμεσα άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι και προχώρησαν στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο Γεωργιανός είχε πραγματοποιήσει την επέμβαση σε χώρα των Βαλκανίων, ενώ είχε συλληφθεί και πάλι για διαρρήξεις το 2015 με τα παλιά του αποτυπώματα.

Στην κατοχή του βρέθηκαν 850€ και μία λίρα, ενώ το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον 10 διαρρήξεις σε διαμερίσματα στην Ηλιούπολη και στη Γλυφάδα.