Προχωρά με εντατικούς ρυθμούς η απορρύπανση
15-07-2018, 19:39

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς η προσπάθεια καθαρισμού των ακτών και των θαλασσών στην περιοχή της Γλυφάδας. Εθελοντές αλλά και μέλη της Πολιτικής Προστασίας δίνουν καθημερινά το παρών βοηθώντας στις προσπάθειες απορρύπανσης της περιοχής.

Όπως επισημαίνει και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Γλυφάδας και Πρόεδρος της Εθελοντικής Δασοπροστασίας-Πυρόσβεσης Γλυφάδας, Στέλιος Θεοδοσόπουλος, σε συζητήσεις του με τους μετέχοντες της απομάκρυνσης των ρύπων, η όλη διαδικασία γίνεται πάντα με επιστημονικό τρόπο και κατά τα διεθνή πρότυπα, τηρώντας το πρωτόκολλο, με σωστή καθοδήγηση και επίβλεψη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχουν επιστρατευτεί και δύτες, που ελέγχουν την κατάσταση στο βυθό.

Η εικόνα σίγουρα μοιάζει καλύτερη και μπροστά στην περιοχή του Αστέρα Γλυφάδας, που παρουσίαζε και το μεγαλύτερο πρόβλημα από την παρουσία πετρελαίου, όμως δεν υπάρχει κανένας εφησυχασμός, μέχρι να αποκατασταθεί η σταθερότητα και η καθαρότητα στην περιοχή. Επίσης, ο κ. Θεοδοσόπουλος αναφέρθηκε και στη συνεχή παρουσία του Δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου, στα μέρη όπου εκτυλίσσεται η διαδικασία απορρύπανσης, με τον οποίον και υπάρχει άριστη συνεργασία.