Το καλύτερο Καρναβάλι της ιστορίας της έζησε η Γλυφάδα‼️
18-03-2024, 10:28

Μικρογραφία του Πατρινού ήταν το φετινό Γλυφαδιώτικο Καρναβάλι, το καλύτερο που έχει διοργανωθεί ποτέ στην πόλη μας! Χιλιάδες καρναβαλιστές, εμπνευσμένα άρματα, ενθουσιασμός, παλμός, δημιουργικότητα, ατελείωτο κέφι, σάμπα, κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου και συναυλία με τους καταπληκτικούς Onirama δημιούργησαν μια γιορτή μοναδική!
«Καρναβάλι Γλυφάδας για πάντα.....
Με τη συμμετοχή χιλιάδων - μικρών και μεγάλων - καρναβαλιστών ολοκληρώθηκε και το φετινό καρναβάλι μας που πλέον έχει εξελιχθεί σε μία αγαπημένη παράδοση για όλους μας.
Παρά τις δυσκολίες του καιρού η παρέλαση ολοκληρώθηκε κανονικά και μπορέσαμε και τον βασιλιά καρνάβαλο να κάψουμε και να απολαύσουμε για περίπου μία ώρα τους υπέροχους Onirama», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει:
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνετέλεσαν για την επιτυχία της διοργάνωσης, στα στελέχη της δημοτικής μας αρχής, στους συλλόγους γονέων των σχολείων μας, στους εργαζόμενους του δήμου μας, στα παιδιά μας της πολιτικής προστασίας και στους εθελοντές μας.
Σας περιμένουμε αύριο Καθαρά Δευτέρα - καιρού επιτρέποντος - να κάνουμε όλοι μαζί Κούλουμα στο "Πατητήρι" με σαρακοστιανά εδέσματα που θα προσφέρει ο δήμος μας δωρεάν και ζωντανή παραδοσιακή ζωντανή.
Χρόνια πολλά σε όλους!
Καλή Σαρακοστή να έχουμε»
Ψυχή της διοργάνωσης, ο άνθρωπος που εδώ και ένα μήνα φρόντισε τα πάντα στην παραμικρή τους λεπτομέρεια για να φτάσουμε στο σημερινό, μαγικό αποτέλεσμα, η Μαρία Καράμπελα - Καραβουσάλη, Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και δυναμικό στέλεχος της παράταξης του Δημάρχου μας Γιώργου Παπανικολάου «Η Γλυφάδα μας».
Τη δική τους συμβολή, πολύτιμη και ουσιαστική, είχαν οι Αντιδήμαρχοι: Παιδείας Γεωργία Βαμβακερού και Πολιτισμού Στέλιος Κουρουπάκης, που είχαν τον γενικό συντονισμό, Πόλης και Καθημερινότητας Νίκος Τσαμπίρας, που έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Σπύρος Δήμου, Πρασίνου Σταύρος Γιακουμάκης, Ψηφιακής Διακυβέρνησης Ορέστης Τσάγκλας, καθώς και οι Νατάσσα Αργυροπούλου (Εσόδων και Προγραμματισμού) και Λένα Δεναξά (Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης) που ήταν υπεύθυνες για το τρενάκι και για την υποδοχή των πιο μικρών καρναβαλιστών. Ήταν μια συλλογική δουλειά, άριστα συντονισμένη, στην οποία συμμετείχαν επίσης, με τρόπο ουσιαστικό, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ελένη Καράχου - Σκούταρη, Γιώργος Ταβερναράκης και, βεβαίως, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Δημοτική Σύμβουλος Μαρία Κυριακοπούλου. Μεγάλη ήταν η συμβολή των Συλλόγων Γονέων, των υπαλλήλων της Υπηρεσίας Καθαριότητας, της Δημοτικής Αστυνομίας, της Πολιτικής Προστασίας υπό την Μαρίνα Μαυροδόντη και της Ομάδας Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών (Ο.ΑΝ.Ε.ΑΝ.) υπό τον Νίκο Ρήγα. Παρούσα στο πιο όμορφο Καρναβάλι ήταν και η Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου, Τομεάρχης Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Πάλλη - Πετραλιά, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό.
Το ραντεβού ανανεώνεται για αύριο, στις 12 το μεσημέρι, στη θέση «Πατητήρι», όπου θα γιορτάσουμε τα Κούλουμα με χαρταετούς και σαρακοστιανά εδέσματα, παρέα με τη σπουδαία Γλυφαδιώτισσα Ελένη Ροδά, τον Θάνο Καληώρα, τον Γιάννη Σακκή και τον Γιώργο Γιαννόπουλο. Να είστε όλοι εκεί !