Πρεμιέρα του εαρινού εξαμήνου ΔΕΑΠ Γλυφάδας – Όλο το πρόγραμμα
04-03-2024, 13:45

Ξεκινά σήμερα η έναρξη του εαρινό εξάμηνο στο ΔΕΑΠ Γλυφάδας.

Με διαπρεπείς επιστήμονες, σπουδαίες διαλέξεις και ευρεία γκάμα θεμάτων, ο θεσμός της διά βίου μάθησης που καθιερώθηκε στην πόλη μας πριν από πέντε χρόνια και αγκαλιάστηκε από τους Γλυφαδιώτες, συνεχίζει κατά το εαρινό εξάμηνο 2023-24 ενισχυμένος και εμπλουτισμένος. Οι επιστημονικές διαλέξεις του Δημοτικού Ελεύθερου Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΔΕΑΠ) Γλυφάδας αρχίζουν τη Δευτέρα 4 Μαρτίου και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 10 Ιουνίου.

 

«Ένας κατά γενική ομολογία επιτυχημένος θεσμός συνεχίζει δυναμικά, με επιλεγμένες διαλέξεις διακεκριμένων ομιλητών από όλο το φάσμα της επιστημονικής ζωής. Στη Γλυφάδα μας κάνουμε όλοι μαζί πράξη τη διά βίου μάθηση, που μας δίνει μοναδική ευκαιρία εμβάθυνσης των γνώσεων και διεύρυνσης των οριζόντων μας. Ευχαριστούμε θερμά τους επιστήμονες που συμμετέχουν αφιλοκερδώς στο εγχείρημα και όλους εσάς που αποτελείτε το εξαιρετικό ακροατήριο στην ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία. Είναι πολύ ελπιδοφόρο ότι εκδηλώνεται τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τέτοιες δράσεις της δημοτικής αρχής, οι οποίες δίνουν τροφή στο πνεύμα και στην ψυχή. Το ΔΕΑΠ αποτελεί πλέον καταξιωμένο θεσμό στη Γλυφάδα μας και θα συνεχίσουμε να το εμπλουτίζουμε και να το ενισχύουμε», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

 

Υπεύθυνοι Αντιδήμαρχοι για τη λειτουργία του ΔΕΑΠ έχουν οριστεί κατά το τρέχον ημερολογιακό έτος η Αντιδήμαρχος Παιδείας Γεωργία Βαμβακερού και ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ορέστης Τσάγκλας, που ήταν μάλιστα και ο πρώτος υπεύθυνος για τη λειτουργία του ΔΕΑΠ, ως Αντιδήμαρχος Παιδείας κατά το 2019 που ιδρύθηκε το Ανοικτό Πανεπιστήμιο του Δήμου Γλυφάδας από τον Δήμαρχο Γιώργο Παπανικολάου.

 

Δείτε όλο το πρόγραμμα πατώντας το link

https://glyfada.gr/index.php/home/blog_details/8721