Υπέροχη λαϊκή βραδιά χθες – Οι Onirama έρχονται αύριο στη Γλυφάδα μας
30-08-2023, 0:00

Μοναδική βραδιά με αυθεντική λαϊκή διασκέδαση χθες στη Γλυφάδα μας, από τον υπέροχο Γιώργο Μαργαρίτη με τις διαχρονικές επιτυχίες αλλά και από τους Κωνσταντίνο Μαργαρίτη, Μαρίνα Νικολοπούλου και Βασιλική Στεφάνου, που ερμήνευσαν με μοναδικό τρόπο όλα τα σύγχρονα ελληνικά σουξέ. Ήταν η πρώτη συναυλία του δεύτερου μέρους του Φεστιβάλ Γλυφάδας (με την ευγενική χορηγία της Περιφέρειας Αττικής) και ο κόσμος ενθουσιάστηκε.
«Καλό αποκαλόκαιρο λέμε εμείς - ούτε καλό φθινόπωρο, ούτε καλό χειμώνα», είπε ανοίγοντας την όμορφη βραδιά ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και πρόσθεσε: «Θα ανταμώνουμε εδώ έως τα τέλη Σεπτεμβρίου και ελπίζουμε οι επιλογές και του δεύτερου μέρους του Φεστιβάλ να καλύψουν όλες τις προτιμήσεις και να αισθανθείτε κι εσείς την ίδια χαρά που νιώθουμε εμείς κάθε φορά που βρισκόμαστε εδώ. Ωραία η σημερινή βραδιά, ωραίο το φεγγάρι, καλή διασκέδαση σε όλους. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα τρόφιμα και τα φάρμακα που συνεισφέρετε στις κοινωνικές δομές του Δήμου μας, για τους συμπολίτες μας -και είναι περισσότεροι από 2.000- που τα έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη. Η προσφορά σας είναι πολύτιμη».
Σήμερα, Τετάρτη, στην 3η Μαρίνα, στις 8:30 μ.μ., θα προβληθεί η πασίγνωστη ταινία του Ρένου Χαραλαμπίδη «Φτηνά τσιγάρα», μια ελληνική ρομαντική κωμική ταινία - ωδή στην καλοκαιρινή άδεια Αθήνα. Λίγο νωρίτερα, στις 8:00 μ.μ., στην παιδική χαρά της πλατείας Αγίου Παύλου θα προβληθεί για τους μικρούς θεατές η ταινία «Παράξενος κόσμος».
Αύριο έρχονται στην 3η Μαρίνα οι Onirama ! Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η παρέα του θα παρουσιάσουν το εξαιρετικό play list αλλά και το καινούργιο τραγούδι τους και υπόσχονται να κάνουν χαμό ! Αύριο, επίσης, στην παιδική χαρά της πλατείας Ξενοφώντος θα προβληθεί «Ο Μικροπόδαρος», μια παιδική ταινία που αξίζει να δουν όλοι οι λιλιπούτειοι θεατές.
Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Γλυφάδας πραγματοποιούνται με την χρηματοδότηση του ΚΑΠΠΑ, του νομικού προσώπου του Δήμου για τα Πολιτιστικά. Η είσοδος είναι πάντα ΔΩΡΕΑΝ. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του, για τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη ώσπου να μπορέσουν να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους και να μη χρειάζονται οικονομική στήριξη.