Το summer camp του Δήμου Γλυφάδας αρχίζει στις 19 Ιουνίου
15-06-2023, 0:00

Αυτή την εβδομάδα η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων
Το καλοκαιρινό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Γλυφάδας για τα παιδιά των μονίμων κατοίκων της πόλης μας είναι και φέτος εδώ, δημιουργικό, ψυχαγωγικό, συναρπαστικό! Διακοπές στη Γλυφάδα μας με πολύ παιχνίδι, γνώσεις, δραστηριότητες, εκπαίδευση και διασκέδαση! Το τέλος μαθημάτων και εξετάσεων φέρνει την αρχή της καλοκαιρινής «κατασκήνωσης» στα σχολεία! Από την ερχόμενη Δευτέρα, 19 Ιουνίου και για πέντε εβδομάδες τα παιδιά 5-15 ετών θα ζήσουν μοναδικές στιγμές και οι γονείς θα πάρουν μια «ανάσα» μέσα στο καλοκαίρι!
«Οι αιτήσεις για το summer camp του Δήμου Γλυφάδας ξεκινούν!
Τι θέλουν οι γονείς για τα παιδιά τους το καλοκαίρι, όταν τα σχολεία έχουν κλείσει και οι ίδιοι εργάζονται; Ένα μέρος όπου με υψηλή ποιότητα, τα παιδιά θα περνούν το χρόνο τους δημιουργικά και διασκεδαστικά και παράλληλα θα είναι απολύτως ασφαλή.
Αυτό είναι το summer camp του Δήμου Γλυφάδας:
Με την εμπειρία πλέον πολλών ετών, δημιουργήσαμε και φέτος ένα πρόγραμμα ξεχωριστό, όπου τα παιδιά μας για πέντε εβδομάδες μπορούν να παίζουν, να διασκεδάζουν, να μαθαίνουν, να κάνουν φιλίες, να πραγματοποιούν εκπαιδευτικές επισκέψεις, να γνωρίζουν καινούργιες εμπειρίες και να περνούν ένα αληθινά μοναδικό καλοκαίρι.
Οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά, στο
https://glyfada.gr/camp/
Το πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου μας αφορά όλα τα παιδιά δημοτών και κατοίκων Γλυφάδας, ηλικίας 5-15 ετών, και το οποίο - όπως πάντα - παρέχουμε με το μικρότερο δυνατό αντίτιμο, σεβόμενοι πλήρως τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλά νοικοκυριά. Σημειώνουμε ότι για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών θα χρησιμοποιηθούν οι χώροι σχολείων, τα ανοιχτά και κλειστά γήπεδα της πόλης μας και φυσικά η παραλία μας. Πέρυσι καλύψαμε όλες τις αιτήσεις και ο συνολικός αριθμός των παιδιών που συμμετείχαν στο summer camp που διοργανώσαμε έφτασε τα 1.800. Φέτος είμαστε και πάλι πανέτοιμοι να υποδεχθούμε με όλη μας την αγάπη όλα τα παιδιά που θα κάνουν αίτηση. Σας περιμένουμε!», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.
Το όλο εγχείρημα "τρέχει" και φέτος, με μεγάλη συνέπεια και υπευθυνότητα, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, αναπληρωτής Δημάρχου, Περικλής Δορκοφίκης.
«Είναι για εμάς μεγάλη χαρά», αναφέρει, «να προετοιμάζουμε και πάλι αυτή την τόσο όμορφη, διδακτική και ψυχαγωγική δραστηριότητα των παιδιών μας και το κάνουμε με πολλή αγάπη και αφοσίωση. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλό καλοκαίρι σε όλους».