Μπαζάρ με εκπλήξεις το Σαββατοκύριακο!
29-11-2022, 0:00

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου, στις 3 και 4 του μήνα, ο ΣΠΑΖ διοργανώνει το 35ο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ στο γνώριμο και αγαπημένο χώρο του Διασχολικού Κέντρου του Δήμου Γλυφάδας (Επαμεινώνδα 30) και σας περιμένει για να δείτε πανέμορφα είδη και τεράστια χαμόγελα. Θα βρείτε στον μπουφέ σπιτικά γλυκά και αλμυρά φτιαγμένα με πολλή πολλή αγάπη. Θα βρείτε καφέ και τσάι, αναψυκτικά και σανγκριά. Στους πάγκους των καλεσμένων θα βρείτε όλων των ειδών καλούδια, μοναδικά δώρα και δημιουργίες φτιαγμένα ένα ένα με αγάπη και μεράκι από τους εκλεκτούς χειροτέχνες του Συλλόγου. Θα βρείτε τεράστιους πάγκους με μεταχειρισμένα είδη σε τόσο καλή κατάσταση που θα νομίζετε ότι είναι καινούρια και μάλιστα τα περισσότερα είναι ! Ρούχα, βιβλία, είδη σπιτιού είναι μόνο κάποια από αυτά. Θα βρείτε τη φανταστική γυάλα με τα μικρά μαγικά χαρτάκια, ω, ναι, της τόμπολας. Σχεδόν όλοι κερδίζουν αμέσως ! Θα βρείτε επίσης τα χαρτάκια για την πλούσια λαχειοφόρο αγορά, όπου μπορείτε να κερδίσετε ταξίδια, ξενοδοχεία, γεύματα σε πανάκριβα εστιατόρια, κομμωτήρια και σπα και ένα σωρό άλλα καλά !
Έχετε κάνει τις προσφορές / δωρεές σας;
Θα βρείτε χώρους στους οποίους τα μικρά παιδιά θα μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά μαθαίνοντας πολλά όμορφα πράγματα για τα ζώα.
Θα βρείτε τις νέες αλλά και κάποιες από τις προηγούμενες -συλλεκτικές πλέον- μπλούζες του ΣΠΑΖ καθώς και φούτερ και κούπες και θερμός!
Θα βρείτε το μοναδικό ημερολόγιο για το 2023, ένα ημερολόγιο έκπληξη και φέτος.
Θα βρείτε τους εθελοντές έτοιμους να σας βοηθήσουν, να σας συμβουλέψουν και να σας εξηγήσουν τι είναι ο ΣΠΑΖ και τι κάνει εδώ και 36 χρόνια και πώς μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε. Πώς μπορείτε να υιοθετήσετε, να φιλοξενήσετε, να προσφέρετε. Γιατί όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε. Να είστε εκεί ! Από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα Σάββατο και Κυριακή.