Έναρξη χρονιάς στους σταθμούς – διαμάντια της Γλυφάδας
06-09-2021, 0:00

Πρεμιέρα για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς σήμερα και στα «διαμάντια» της πόλης μας προστέθηκε άλλο ένα : Ο Ζ΄ Βρεφονηπιακός σταθμός στην Τερψιθέα, μια παραμυθούπολη φτιαγμένη με πολλή αγάπη, τα καλύτερα ποιοτικά υλικά και τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές. Η Γλυφάδα φημίζεται για τις ευρωπαϊκών προδιαγραφών υποδομές που κατασκευάστηκαν τα τελευταία χρόνια για παιδιά και εφήβους : σχολεία, παιδικές χαρές, αθλητικές εγκαταστάσεις. Οι επιλογές στην πόλη μας είναι πολλές, η μία καλύτερη από την άλλη. Ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός που προστέθηκε στο «στόλο» της πόλης μας είναι ο πέμπτος ολοκαίνουργιος και πρότυπος σταθμός που κατασκευάζεται επί των ημερών του Γιώργου Παπανικολάου. Για το εκπληκτικό αποτέλεσμα, όπως αυτό αποτυπώνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, απαιτήθηκε πολλή, συστηματική και επίπονη δουλειά.
«Καταθέσαμε και πάλι την ψυχή μας και τον καλύτερό μας εαυτό. Ένας βρεφονηπιακός σταθμός σύγχρονος, με μοναδικούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με τα πιο ποιοτικά υλικά, με όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές - και κάτι παραπάνω!», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.
Και προσθέτει: «Στη Γλυφάδα μας πετύχαμε ένα διπλό στόχο: Όχι μόνο να φτιάχνουμε βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς για να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε οικογένειας. Αλλά να τους φτιάχνουμε καλύτερους και μεγαλύτερους από αυτούς που είχαμε πριν, καλύτερους από τους ιδιωτικούς, αντάξιους με τους καλύτερους στην Ευρώπη. Βρεφονηπιακούς σταθμούς παραμυθένιους για τα παιδιά μας, που ανταποκρίνονται στις πιο υψηλές απαιτήσεις κάθε οικογένειας. Πλέον όλες οι παλιές - και εν πολλοίς ακατάλληλες - υποδομές καταργήθηκαν, με τελευταία εκείνη της Ψηλορείτου, και μία ακόμα σύγχρονη και ποιοτική υποδομή θα καλωσορίσει αύριο το πρωί τα παιδιά της πόλης μας !
Συνεχίζουμε με πολλές ακόμα νέες προσπάθειες, για όλα τα παιδιά της Γλυφάδας μας, που είναι σε πλήρη εξέλιξη. Τις επόμενες ημέρες θα σας παρουσιάσαμε τα καινούργια μας νηπιαγωγεία».