Δυό Ρομά οι φερόμενοι ως δράστες του εμπρησμού στην Αιξωνή
01-09-2020, 0:00

Εμπρησμός ήταν τελικά η αιτία της πυρκαγιάς που ξέσπασε προχθές στη Γλυφάδα, στην περιοχή της Αιξωνής και χάρη στην άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γλυφάδας κατασβέστηκε αμέσως.
"Χάρη σε μαρτυρίες και ενεργοποίηση κατοίκων και στις συντονισμένες προσπάθειες της Πυροσβεστικής, της ΔΑΕΕ (Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού) και της Ελληνικής Αστυνομίας το έγκλημα εξιχνιάστηκε και ήδη έχουν συλληφθεί οι δύο Ρομά που φέρονται να είναι οι δράστες.
Ευχαριστούμε από καρδιάς το προσωπικό του 8ου πυροσβεστικού σταθμού, τον διοικητή Βασίλη Κατσιγιάννη και τον υποδιοικητή Γιώργο Πουλή για την συνολική συνεργασία και την αποτελεσματικότητά τους", τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και προσθέτει: "Το καλοκαίρι τελείωσε αλλά η αντιπυρική περίοδος συνεχίζεται και είμαστε διαρκώς σε επιφυλακή και εγρήγορση για την προστασία του Υμηττού, του πνεύμονα πρασίνου και ζωής για τον τόπο μας. Όλοι μαζί οφείλουμε καθημερινά να προστατεύουμε το βουνό μας. Όλοι μαζί - όπως συνέβη και σε αυτή την υπόθεση - πρέπει να διασφαλίζουμε ότι κανένας που εμπλέκεται σε εμπρησμό δεν θα μένει ατιμώρητος"