Εξιτήριο για τον 7χρονο που έπεσε στο κενό σε σχολείο στη Γλυφάδα
10-05-2018, 10:30

Τη μεταφορά του 7χρονου που έπεσε στο κενό στο 12ο Δημοτικό Σχολείο της Γλυφάδας από το Νοσοκομείο Παίδων, αποφάσισαν οι γονείς του μικρού μαθητή.


Ο 7χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Παιδείας, ξεχάστηκε κλειδωμένος μέσα στην αίθουσα, μετά την αποχώρηση και της δασκάλας του, πήδηξε από κενό 4 μέτρων, με συνέπεια να υποστεί κάταγμα στη φτέρνα.


Το μικρό παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.


Ο πατέρας του 7χρονου Αριστείδης Ακριβειάδης μίλησε στο protothema.gr και καταλόγισε ευθύνες στη δασκάλα:

«Μεγάλη αμέλεια της δασκάλας να μην ελέγξει τα παιδιά που ηταν μέσα στην τάξη και φυσικά μεγάλη αμέλεια να μην κλειδώσει τα παράθυρα. Την ώρα που τα παιδιά έβγαιναν από την τάξη για να σχολάσουν το παιδί μου είχε σκύψει κάτω από το θρανίο προφανώς για να μαζέψει τα πράγματα του. Η δασκάλα παρόλο που μίλησε το παιδί δεν άκουσε και έτσι κλείδωσε την πόρτα. Το παιδί μου έτρεξε και φώναξε αλλά και η πόρτα ήταν κλειδωμένη και κανείς δεν το άκουσε. Πήγε στο παράθυρο που ήταν ανοιχτό και πήδηξε κάτω. Υπολογίζω ότι το ύψος πρέπει να είναι πάνω από τρία μέτρα. Το παιδί πήδηξε και ευτυχώς που δεν χτύπησε στο κεφάλι να έχουμε χειρότερα».