Στο κενό έπεσε 7χρονος στο 12ο Δημοτικό Γλυφάδας
08-05-2018, 11:51

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Γλυφάδας για τα όσα διαδραματίστηκαν σήμερα το μεσημέρι στο 12ο Δημοτικό σχολείο Γλυφάδας, με ένα αγοράκι της δευτέρας δημοτικού να πηδά στο κενό και να τραυματίζεται. Το παιδί έπεσε με τα πόδια από ύψος περίπου 4 μέτρων, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στην φτέρνα του.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, μετά την λήξη των μαθημάτων όλα τα παιδιά αποχώρησαν. Η δασκάλα δεν είδε το συγκεκριμένο παιδί που βρισκόταν μέσα σε κάποια αίθουσα, με αποτέλεσμα να κλειδωθεί μέσα.

Αποτέλεσμα ήταν το αγοράκι να κλειδωθεί και να μην μπορεί να βγει έξω. Έβαλε λοιπόν ένα θρανίο για να φτάσει το παράθυρο, και πήδηξε έξω, με αποτέλεσμα όπως προσγειώθηκε να υποστεί το κάταγμα.

ΗΔιευθύντρια του σχολείου κ. Ευαγγελία Παπανικολάου μίλησε στην ιστοσελίδα newsit εξέφρασε την έντονη ανησυχία της για τα όσα συνέβησαν.

«Είμαι σοκαρισμένη για ότι έγινε στο σχολείο. Σας διαβεβαιώ ότι θα διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα για το πως έγινε αυτό το ατύχημα. Χαίρομαι που το παιδί είναι καλά και γλύτωσε τα χειρότερα. Όλα τα παιδιά εδώ τα βλέπω σαν παιδιά μου» τόνισε η διευθύντρια, που ωστόσο