Από αύριο πάμε Γλυφάδα, για καφέ, φαγητό, αγορές
24-05-2020, 0:00

Φαινόταν δύσκολο πριν από λίγο καιρό αλλά, επιτέλους, γίνεται πραγματικότητα! Από αύριο όλα τα καταστήματα της Γλυφάδας θα είναι ανοικτά και θα μας περιμένουν!
Απλά πράγματα που κάποτε θεωρούσαμε δεδομένα και δεν τα εκτιμούσαμε, τώρα μας έχουν λείψει και τα αποζητούμε. Ένας καφές με τους φίλους μας, μια παγωμένη μπύρα, λίγα μεζεδάκια. Ας στηρίξουμε όλοι μαζί τα καταστήματα της πόλης μας, τα μαγαζιά εστίασης αλλά και τα εμπορικά για την καλοκαιρινή κολεξιόν μας.
Η δημοτική μας αρχή υπό την καθοδήγηση του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου στήριξε τις επιχειρήσεις της Γλυφάδας μας όλο το διάστημα της καραντίνας, με κάθε πρόσφορο μέσο και συνεχίζει να τις υποστηρίζει και να τις ενισχύει τη δύσκολη περίοδο που ξεκινά, με το άνοιγμα υπό όρους. Ο Δήμος Γλυφάδας θα παρέχει κάθε δυνατή διευκόλυνση για επιπλέον τραπεζοκαθίσματα που προβλέπει ο νόμος, αλλά με απόλυτο σεβασμό στα δικαιώματα των πεζών, των συνανθρώπων μας με αναπηρία, των βρεφών που μετακινούνται με καροτσάκια. Η ψηφιακή υποδομή του Δήμου Γλυφάδας είναι πανέτοιμη και κάθε επιχειρηματίας εστίασης μπορεί να κάνει αίτηση για επιπλέον κοινόχρηστο δημοτικό χώρο απλά και γρήγορα, ηλεκτρονικά, μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου www.glyfada.gr
Αν δεν είναι δυνατή για οποιοδήποτε λόγο η παραχώρηση επιπλέον χώρου, τότε θα δικαιούται έκπτωση 50% επί του τέλους χρήσης εγκεκριμένου κοινόχρηστου χώρου.

"Βοηθούμε τις επιχειρήσεις της πόλης μας, προστατεύουμε το δημόσιο χώρο, μένουμε ασφαλείς", τονίζει ο κ. Γιώργος Παπανικολάου.