100 χειροποίητες μάσκες στους πυροσβέστες της Γλυφάδας
07-05-2020, 0:03

Προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης που συγκινεί και παραδειγματίζει. Η κυρία Γεωργία, αυτοαπασχολούμενη σε επιδιορθώσεις ρούχων στην Άνω Γλυφάδα, έβαλε μπροστά τη ραπτομηχανή της και άρχισε να ράβει υφασμάτινες μάσκες για να βοηθήσει και εκείνη από την πλευρά της στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Με δική της πρωτοβουλία, πρόσφερε 100 τέτοιες χειροποίητες μάσκες για τις ανάγκες του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών, που εδρεύει στη Γλυφάδα.

«Κατά την περίοδο της κρίσης αναπτύχθηκε το αίσθημα της αλληλεγγύης. Είναι πολύ σημαντικό και συγκινητικό τέτοιες πρωτοβουλίες να γίνονται πραγματικότητα», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.  

Τις μάσκες παρέδωσε το πρωί η κ. Γεωργία Μαργώνη στον Διοικητή του 8ου Πυροσβεστικού Σταθμού , Αρχιπύραρχο κ. Βασίλη Κατσιγιάννη, παρουσία της Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Άννυς Καυκά, η οποία δήλωσε: «Η μεγαλοψυχία της κυρίας Γεωργίας που απέδειξε με πράξεις την αγάπη της για τον συνάνθρωπο, μας συγκινεί και μας εμπνέει. Την ευχαριστούμε θερμά».