Απέραντο γαλάζιο: Πέντε παραλίες βραβευμένες, ελεύθερες και ανοικτές για όλους
30-04-2020, 0:00

Δεν είναι τροπικό νησί. Είναι η ακτογραμμή της Γλυφάδας, βραβευμένη, φροντισμένη, πεντακάθαρη, που ετοιμάζεται να υποδεχθεί λουόμενους για την πιο cool εποχή του χρόνου. Με μια διαφορά φέτος: ότι οι πετσέτες και οι ψάθες θα τοποθετούνται λίγο πιο μακριά η μία από την άλλη. Οι πέντε παραλίες της Γλυφάδας με κρυστάλλινα νερά και όλες τις απαραίτητες υποδομές, είναι ελεύθερες και ανοικτές για όλους. Τα συνεργεία του δήμου έχουν πιάσει προ πολλού δουλειά, οι παραλίες καθαρίζονται, εμπλουτίζονται με νέα άμμο, όλες οι υποδομές συντηρούνται και βελτιώνονται, τα δύο Seatrac για τα ΑΜΕΑ σύντομα θα είναι στη θέση τους. Την επόμενη εβδομάδα θα τοποθετηθούν οι ομπρέλες, με αποστάσεις πολλών μέτρων μεταξύ τους.

"Κάνουμε όλες τις εργασίες που εδώ και τέσσερα χρόνια χαρίζουν στο Δήμο Γλυφάδας γαλάζιες σημαίες και κάνουν την ακτογραμμή μας πρότυπο για όλη την Αττική", τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει:
"Ελεύθερες και ανοιχτές για όλους, οι πέντε παραλίες της πόλης μας θα είναι σύντομα πανέτοιμες να υποδεχθούν τους λουόμενους, με μια παράκληση σε όλους: Σεβαστείτε τις συστάσεις των ειδικών και τηρήστε τα μέτρα προστασίας και ατομικής υγιεινής"