Άρτια η οργάνωση, μεγάλη η προσέλευση εθελοντών αιμοδοτών
04-04-2020, 0:04

Με μεγάλη προσέλευση και τήρηση όλων των μέτρων προστασίας και των κανόνων υγιεινής που προβλέπονται από τον ΕΟΔΥ, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Παλαιό Δημαρχείο η έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με το Ασκληπιείο Βούλας.  

«Είναι πολύ συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου και μας γεμίζει όλους κουράγιο για τη συνέχεια. Δεν πρέπει να υπάρξει η παραμικρή έλλειψη, ιδίως σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, για όσους χρειάζονται αίμα. Για κάθε συμπολίτη μας που έχει ανάγκη αυτό το δώρο ζωής», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

«Ευχαριστούμε όλους όσοι με διάθεση προσφοράς και μεγάλη αγάπη χαρίζουν το πολυτιμότερο αγαθό: τη ζωή. Όλοι μαζί ενωμένοι, θα τα καταφέρουμε», τόνισε η υπεύθυνη της δημοτικής αρχής, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά.

Μεταξύ των εθελοντών αιμοδοτών ήταν σήμερα ο ιατρός καρδιολόγος, δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας Στρατής Παναγάκος. Η επόμενη προγραμματισμένη αιμοδοσία έχει προγραμματιστεί από τον Δήμο Γλυφάδας για τον Ιούνιο.