Ραντεβού τον Ιούλιο για το Φεστιβάλ Γλυφάδας
30-09-2019, 0:08

Με Αρκά και Ξέφλο έπεσε η αυλαία του δημοφιλούς Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας 2019. Το παραλιακό θέατρο που χάρισε μοναδικές στιγμές σε δεκάδες χιλιάδες δημοτών και επισκεπτών της πόλης, ξεστήθηκε για να έρθει και πάλι του χρόνου, μαζί με το καλοκαίρι.

Κατά γενική ομολογία το φετινό ήταν το πιο επιτυχημένο φεστιβάλ, συγκέντρωσε τον περισσότερο κόσμο, έγινε αφορμή να συλλεγούν τόνοι τρόφιμα και φάρμακα για τους οικονομικά αδύναμους δημότες της Γλυφάδας. Σκόρπισε Πολιτισμό και πήρε τις καλύτερες κριτικές.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου έδωσε τη δυνατότητα σε όλους να χαρούν μοναδικές βραδιές πλάι στη θάλασσα, να απολαύσουν μεγαλειώδεις συναυλίες και ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις, να παρακολουθήσουν σπουδαίες ταινίες από τον σύγχρονο και τον κλασικό κινηματογράφο, όλα με ελεύθερη είσοδο. Δυνατότητα, που έχει τεράστια αξία εν μέσω μιας εποχή δύσκολης για πολύ κόσμο. Είναι εξαιρετικά σημαντικό,  άνθρωποι που δεν έχουν την οικονομική άνεση να πάνε διακοπές αλλά και αυτοί που δεν μπορούν να καταβάλουν το κόστος για σινεμά, θέατρα, συναυλίες, να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητος θεάματα εντελώς δωρεάν, στον καλύτερο χώρο, με το τραμ να περνάει από απόσταση αναπνοής και με άνετο πάρκινγκ για τα οχήματα. Δυόμισι μήνες με καθημερινό τρίωρο πρόγραμμα, σημαίνει ότι κάθε καλοκαιρινή βραδιά έγινε ξεχωριστή και υπέροχη. Το Φεστιβάλ Γλυφάδας έγραψε ιστορία σε πανελλήνια κλίμακα.