Συνεχίζεται έως το Σάββατο το Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας
26-09-2019, 0:01

 

Μουσικό ταξίδι με γκρουβάτους ρυθμούς, jazzy αυτοσχεδιασμούς, έξυπνα mash ups και μελωδικές εκπλήξεις επεφύλαξαν οι Delight στους δημότες που απόλαυσαν χθες τη συναυλία τους στο θέατρο της 3ης Μαρίνας. Το φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας συνεχίζεται έως το Σάββατο, που θα ολοκληρωθεί ο φετινός πολύ επιτυχημένος κύκλος τριών μηνών ψυχαγωγίας και προσφοράς, αφού η διασκέδαση των δημοτών και των επισκεπτών της πόλης συνδυάστηκε με την συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας. Όταν νιώθεις ότι προσφέρεις, η χαρά της διασκέδασης πολλαπλασιάζεται.

Απόψε στη μεγάλη οθόνη της 3ης Μαρίνας Stand up «Εκείνος κι Εκείνος», μια παράσταση που απευθύνεται σε θεατές 15 ετών και άνω. O Αντώνης Κρόμπας κσι ο Λευτέρης Ελευθερίου  σε ένα καταιγιστικό δίωρο, από τις 8.30 έως τις 10.30 το βράδυ, σχολιάζουν, σατιρίζουν, υποκρίνονται, θέτουν ερωτήματα, απαγγέλλουν ποιήματα, συγχωρούν κρίματα, κάνουν τράκα χρήματα, εκνευρίζουν και ερεθίζουν το κοινό… «κι άμα δεν έρθεις να τους δεις, μπροστά σου φίλε θα το βρεις, γιατί έχει ο καιρός γυρίσματα»…!

Αύριο η ξεκαρδιστική παράσταση Αρκάς «Ζωή μετά χαμηλών πτήσεων» και  μεθαύριο «Ξέφλος», το δρώμενο αναβίωσης του παλαιού τρόπου μαζέματος, ξεφυλλίσματος και αρμαθιάσματος του καλαμποκιού σε ένα παραδοσιακό μουσικοχορευτικό ταξίδι σε διάφορες περιοχές της πατρίδας μας, με το καλλιτεχνικό σχήμα του Γιώργου Κοτσίνη.