Μοναδικές βραδιές δίπλα στη θάλασσα
17-09-2019, 0:01

Ανεπανάληπτη θεατρική βραδιά με 4.000 κόσμο χθες στην 3η Μαρίνα! Τρία φορτηγά γέμισαν με τρόφιμα και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας, σε έναν μοναδικό συνδυασμό προσφοράς και ψυχαγωγίας. Η θεατρική παράσταση Toc Toc σε σκηνοθεσία Κώστα Σπυρόπουλου καθήλωσε τους θεατές και καταχειροκροτήθηκε. Οι θεατές απόλαυσαν την θρυλική ψυχοθεραπευτική κωμωδία του Laurent Baffie. Η «παλιά φρουρά» Δημήτρης Σταρόβας και Νίκος Πολυδερόπουλος υποδέχθηκε στον θίασο την Ναταλία Δραγούμη, την Φωτεινή Ντεμίρη και την Αποστολία Ζώη.   

Ενθουσιασμένος και συγκινημένος ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου ευχαρίστησε τους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Δήμου να ενισχύσει με υλικά αγαθά τις κοινωνικές δομές του και εξήρε την προσφορά των εθελοντών που επί δύο και πλέον μήνες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να στηρίξουν τις εκδηλώσεις.

Απόψε στην 3η Μαρίνα, «ο Γάμος του καλύτερού μου φίλου», μια δραματική κομεντί σε σκηνοθεσία Π. Τζ. Χόγκαν, με τους: Τζούλια Ρόμπερτς, Κάμερον Ντιάζ, Ντέρμοτ Μαλρόνει, Ρούπερτ ‘Εβερετ.