6.000 δημότες στη συναυλία του Πλούταρχου
16-09-2019, 0:05

Μαγική βραδιά έζησαν 6.000 δημότες της Γλυφάδας  χθες βράδυ στο υπαίθριο θέατρο της 3η Μαρίνας. Ο μοναδικός Γιάννης Πλούταρχος σε μια τρίωρη συναυλία χάρισε αξέχαστες στιγμές, γεμάτες κέφι, νοσταλγία και υπέροχες μουσικές νότες. Ήταν το γεγονός του καλοκαιριού για τα Νότια. Το ενθουσιώδες κοινό καλωσόρισε από μικροφώνου ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ανοίγοντας αυτή την ξεχωριστή βραδιά στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου που γράφει ιστορία.

Ήταν μια διοργάνωση γεμάτη εκπλήξεις. Στον καλλιτέχνη της αγάπης, των συναισθημάτων και των αναμνήσεων απονεμήθηκε πλατίνα για το άλμπουμ «Τραγούδια ακατάλληλα», ενώ έγινε και η παρουσίαση κυκλοφορίας συλλεκτικού βινυλίου από την Panik Records.

Γεμάτο κόσμο και παλμό ήταν όμως το θέατρο και το Σαββατόβραδο, που οι «Μουσικοί της Πόλης» ζωντάνεψαν αναμνήσεις από τις χαμένες πατρίδες.

Για απόψε, στον ίδιο χώρο της 3ης Μαρίνας, την ίδια ώρα, 8.30 το βράδυ, έχει προγραμματιστεί η θρυλική ψυχοθεραπευτική κωμωδία Toc Toc του Laurent Baffie. Ο Κώστας Σπυρόπουλος και η «παλιά φρουρά» Δημήτρης Σταρόβας και Νίκος Πολυδερόπουλος υποδέχονται στον θίασο τρεις καινούργιες γυναίκες: την Ναταλία Δραγούμη, την Φωτεινή Ντεμίρη και την Αποστολία Ζώη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. Αντί εισιτηρίου ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του.