Κανένα πρόβλημα στη Γλυφάδα από το σεισμό
19-07-2019, 20:10

Κανένα πρόβλημα δεν έχει αναφερθεί σε όλη τη Γλυφάδα από το σεισμό που «χτύπησε» την Αττική το μεσημέρι, ανέφερε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, προσθέτοντας πως η βραδινή υπαίθρια προβολή της ταινίας στην 3η Μαρίνα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2019, με ώρα έναρξης τις 9 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπανικολάου τόνισε: «Ψυχραιμία, νηφαλιότητα και ηρεμία: Κανένα πρόβλημα δεν έχει αναφερθεί σε όλη τη Γλυφάδα από το σεισμό.

H πολιτική προστασία του Δήμου μας σε συνεργασία με όλες τις υπηρεσίες παραμένει σε διαρκή επιφυλακή.

Τα παιδιά των δημοτικών παιδικών σταθμών και όσα ήταν σε σχολεία λόγω του ότι συμμετείχαν στο πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης έχουν όλα επιστρέψει στα σπίτια τους, ενώ το κλειστό γυμναστήριο και κολυμβητήριο (ΔΑΚ) θα είναι κλειστό σήμερα το απόγευμα, για προληπτικούς λόγους.

Η βραδινή υπαίθρια προβολή της ταινίας στην 3η Μαρίνα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2019, θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Για οποιοδήποτε θέμα προκύψει τις προσεχείς ώρες ή ημέρες, το πενταψήφιο 15464 του Δήμου μας θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση».