Επιστρέφει τον Ιούλιο το Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας
28-06-2019, 15:50

Επιστρέφει και φέτος, τον Ιούλιο, το Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, για 5η συνεχή χρονιά, στην ανακαινισμένη 3η μαρίνα της πόλης, όπου οι δημότες της Γλυφάδας και όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές καλοκαιρινές βραδιές, γεμάτες πολιτισμό, σε αυτήν την υπέροχη τοποθεσία.

Ο θεσμός που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια από το Δήμο Γλυφάδας και έχει αγαπηθεί και «αγκαλιαστεί» από χιλιάδες δημότες της Γλυφάδας και όχι μόνο επιστρέφει και φέτος με ένα μοναδικό πρόγραμμα, γεμάτο με μουσικές συναυλίες, με θεατρικές παραστάσεις και με κινηματογραφικές ταινίες που θα απολαύσουν και θα διασκεδάσουν μαζί τους οι θεατές όλων των ηλικιών που θα το τιμήσουν με την παρουσία τους.

Φυσικά, όπως σχολίασε και ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας.

Ο Γιώργος Παπανικολάου ανέφερε, χαρακτηριστικά: «Το Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, μια αγαπημένη συνήθεια για όλους μας, επιστρέφει !

Ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, κάθε χρόνο και καλύτερο.

Λίγες ημέρες μετά τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών στις 7 Ιουλίου, πιστό όπως πάντα στο θερινό ραντεβού του, το Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας 2019 ξεκινά: Με μοναδικές συναυλίες, αγαπημένες ταινίες και ξεχωριστές θεατρικές παραστάσεις, θα σας κρατήσει και φέτος παρέα όλο το καλοκαίρι, στην ανακαινισμένη 3η Μαρίνα της πόλης μας, δίπλα στο κύμα.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, αντί εισιτηρίου συγκεντρώνουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το αναλυτικό πρόγραμμα.

Καλό πολιτιστικό καλοκαίρι, όπως πάντα στη Γλυφάδα μας».