Συνεχίζει τα έργα οδοποιίας ο Δήμος Γλυφάδας
24-06-2019, 16:34

Ο Δήμος Γλυφάδας συνεχίζει εντατικά τα έργα οδοποιίας σε όλη την πόλη, προχωρώντας σε παρεμβάσεις σε δρόμους και σε πεζοδρόμια, όπως στις οδούς Βενεζουέλας, Αριστείδου, στην πλατεία Μακεδονίας κ.α., έχοντας ως στόχο την ασφαλή μετακίνηση των δημοτών.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ανέφερε, χαρακτηριστικά: «Δεσμευθήκαμε προεκλογικά ότι θα συνεχίσουμε με έργα στους δρόμους και στα πεζοδρόμια και θα φτάσουμε σε κάθε γωνιά της Γλυφάδας και αυτό κάνουμε: Στις οδούς Βενεζουέλας και Αριστείδου φτιάχνουμε όλα τα πεζοδρόμια - τώρα που σταμάτησαν επιτέλους τα μπουρίνια - ώστε κάθε πολίτης να κινείται άνετα και με ασφάλεια και σε αυτήν την περιοχή.

Οι εργασίες ανάπλασης στην πλατεία Μακεδονίας προχωράνε εντατικά και οι φίλοι μας ποδηλάτες σύντομα θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ποδήλατο σε νέο κυκλικό ποδηλατόδρομο, συνολικού μήκους πάνω από 1.000 μέτρα, που δημιουργούμε εκεί.

Τα συνεργεία μας συνεχίζουν ασταμάτητα και σε καθημερινή βάση, με βάση τον προγραμματισμό και τις ανάγκες της πόλης και, ασφαλώς, την ιεράρχηση που κάνουμε σύμφωνα με τα αιτήματα των δημοτών στην πλατφόρμα «Fix Μy City» και στο πενταψήφιο 15464.

Συνεχίζουμε».