Εγκαίνια της Mazda στη Γλυφάδα
10-06-2019, 13:55

Τα εγκαίνια της «MAZDA Autoone» έλαβαν χώρα την Πέμπτη, 6 Ιουνίου και ώρα 20:30, με απόλυτη επιτυχία. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν φίλοι και συνεργάτες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα εποχή «MAZDA», να ξεναγηθούν στο νέο κατάστημα και να διασκεδάσουν στο πάρτυ που ακολούθησε. Την εκδήλωση, μεταξύ άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Ιαπωνίας, κ. Yasuhiro Shimizu, η Εμπορική Ακόλουθος της Ιαπωνικής Πρεσβείας, κα Yukiko Fujisawa, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου, καθώς και ο κ. David McGonigle, «Regional Director Mazda Central & South East Europe».

Η ολοκληρωμένη υπερσύγχρονη μονάδα – πρότυπο της «MAZDA Autoone», συνολικής έκτασης 2.100 τ.μ., έχει ως πρωταρχικό στόχο τη διαρκή και αξιόπιστη παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, τόσο σε επίπεδο πωλήσεων, όσο και σε επίπεδο υπηρεσιών μετά την πώληση, στοχεύοντας σε μία κορυφαία εμπειρία εξυπηρέτησης. Πρόκειται για την πρώτη έκθεση – πρότυπο στην Ευρώπη, που υιοθετεί τη νέα εταιρική ταυτότητα της «MAZDA».

Η «AUTOONE A.E.» διαθέτει πολυτελή έκθεση, όπου παρουσιάζει τις νέες εκδόσεις όλων των μοντέλων της «Mazda», εξουσιοδοτημένο συνεργείο με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, σύγχρονα ειδικά εργαλεία διάγνωσης και επισκευής, αλλά και πλούσια γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Παράλληλα, προσφέρει στους πελάτες της δυνατότητα δοκιμαστικής οδήγησης για όλα τα μοντέλα της «MAZDA», καθώς και αυτοκίνητο αντικατάστασης για τους πελάτες του συνεργείου.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά και να οδηγήσουν όλη την ευρωπαϊκή σειρά μοντέλων της ιαπωνικής μάρκας, ξεκινώντας από το «Mazda2», το ολοκαίνουργιο «Mazda3», το «Mazda6», το  «Mazda CX-3», το «Mazda CX-5» και το εμβληματικό «Mazda MX-5». Όλα τα αυτοκίνητα χαρακτηρίζονται από τη σχεδιαστική γλώσσα «ΚODO: Soul of Motion», τεχνολογίες «SKYACTIV» και πλήρη γκάμα συστημάτων ασφαλείας «i-ACTIVSENSE safety».

Η «Mazda Autoone» βρίσκεται στη διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 88, στη Γλυφάδα και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2130140400.