Θρίαμβος του Γιώργου Παπανικολάου στη Γλυφάδα
27-05-2019, 11:21

Μία ανεπανάληπτη νίκη πέτυχε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, στις δημοτικές εκλογές, δείχνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως έχει κερδίσει απόλυτα την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των δημοτών της πόλης, οι οποίοι τον επανεξέλεξαν στη δημαρχία της Γλυφάδας για μία ακόμη τετραετία.

Αυτή η νίκη του Γιώργου Παπανικολάου είναι συντριπτική σε τέτοιο βαθμό, που έσπασε και δημιούργησε αρκετά νέα, ιστορικά ρεκόρ.

Κατ’ αρχάς ο Γιώργος Παπανικολάου επανεξελέγη από την πρώτη Κυριακή με το ποσοστό του να είναι μέχρι αυτήν τη στιγμή στο 78,64%, με το 95% των ψήφων να έχουν ενσωματωθεί. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσοστό που πήρε υποψήφιος δήμαρχος σε όλους τους δήμους, και στους 335, και ταυτόχρονα έχει και τη μεγαλύτερη διαφορά από τον δεύτερο υποψήφιο. Περιττό δε να σημειωθεί πως αυτή είναι και η πιο ευρεία νίκη και με το μεγαλύτερο ποσοστό που έχει σημειωθεί ποτέ στη Γλυφάδα.

Ο Γιώργος Παπανικολάου με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, φανερά συγκινημένος και περιχαρής, σχολίασε: «Μέσα από την καρδιά μου το πιο μεγάλο ευχαριστώ! Το σημερινό αποτέλεσμα αποτελεί μοναδική έκφραση αγάπης και υποστήριξης. Μας γεμίζει με τεράστια ευθύνη να συνεχίσουμε να αλλάζουμε τη ζωή μας με έργα. Με ευθύνη, με συνέπεια, με αγάπη. Από αύριο το πρωί συνεχίζουμε».