Άνοιξε το πλήρως ανακαινισμένο από το Δήμο Γλυφάδας πάρκο της Ευρυάλης
26-05-2019, 7:00

Άνοιξε και είναι έτοιμο να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους το πλήρως ανακαινισμένο από το Δήμο Γλυφάδας πάρκο της Ευρυάλης.

Ο Δήμος Γλυφάδας προχώρησε στη ριζική ανακαίνιση και αναβάθμιση μιας ακόμη υπέροχης γωνιάς της πόλης, η οποία και παρουσίαζε πολλά και σημαντικά προβλήματα.

Συγκεκριμένα στο χώρο δημιουργήθηκαν νέες υποδομές και τοποθετήθηκαν νέα δάπεδα με κυβόλιθους, καινούργιος φυσικός χλοοτάπητας, καινούργια συστήματα ποτίσματος, φωτισμός τελευταίας τεχνολογίας και καθιστικά, ενώ στο κέντρο του πάρκου δεσπόζει, πλέον, μία μικρή όαση δροσιάς με ένα καινούργιο σιντριβάνι, εκεί όπου μέχρι πρόσφατα υπήρχε μια λιμνούλα που γέμιζε με λάσπη.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στη δημοτική αυτή υποδομή, η οποία κατασκευάστηκε το 2012 με δωρεά της οικογένειας Ιωάννη Μαρτίνου, έχει, πλέον, μισθωθεί και το κυλικείο μετά από διαγωνισμό, οπότε οι δημότες της Γλυφάδας όλων των ηλικιών μπορούν να απολαμβάνουν καθημερινά όλες τις ανέσεις και να θαυμάσουν ένα πανέμορφο πάρκο, ένα ακόμα έργο της δημοτικής αρχής Γλυφάδας.