Το μήνυμα που στέλνει ο Γιώργος Παπανικολάου στους Γλυφαδιώτες
24-05-2019, 17:48

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, που είναι και πάλι υποψήφιος για τη δημαρχία στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου, μέσω του εντύπου που μοίρασε έστειλε το μήνυμά του για τις δημοτικές εκλογές. Το μήνυμα του Γιώργου Παπανικολάου είναι το εξής:

«Δημιουργήσαμε μία ιστορία, μία υπέροχη, αληθινή, ξεχωριστή ιστορία, μια ιστορία για μία πόλη που τα κατάφερε, που πέτυχε. Δημιουργήσαμε την ιστορία της πόλης μας, της Γλυφάδας μας, που άλλαξε από άκρη σε άκρη, που μεταμορφώθηκε, που έλυσε ζητήματα που απασχολούσαν γενιές ολόκληρες, που απέκτησε υποδομές που ήταν ζητούμενες εδώ και δεκαετίες.

Όλοι εμείς που καταθέσαμε την ψυχή μας για αυτήν την ιστορία και που διεκδικούμε εκ νέου τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας στις 26 Μαΐου, αγαπάμε, όπως και εσείς και πονάμε τον τόπο μας. Γιατί στη Γλυφάδα μεγαλώσαμε, εδώ πήγαμε σχολείο, εδώ ζούμε, εδώ ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά μας. Τα όνειρα που είχαμε από μικροί, να έχει η πόλη μας καλύτερα σχολεία, καλύτερους δρόμους, καλύτερες υποδομές παντού, αυτά κάνουμε πράξη εδώ και πέντε χρόνια με τεράστιο κόπο και προσπάθεια. Από το 2014 μέχρι σήμερα υλοποιήσαμε έργα υποδομών, έργα πνοής, έργα που δεν είχαν γίνει ούτε τους καλούς καιρούς στην πόλη μας. Με απόλυτη προσήλωση στη διαφάνεια, με σοβαρούς και μελετημένους διεθνείς διαγωνισμούς, με κυνήγι στα έσοδα, με αξιοποίηση κάθε δυνατότητας χρηματοδότησης.

Η πόλη μας σήμερα είναι μία καλύτερη πόλη. Σε όλα τα επίπεδα. Μάλιστα, σε μία εποχή δύσκολη, με μνημόνια, με capital controls κ.λπ., η δημοτική μας αρχή παρέλαβε 12,5 εκατομμύρια ευρώ το 2014 και σήμερα τα ταμειακά της διαθέσιμα –χωρίς δανεισμό από τράπεζα- είναι περίπου 22 εκατομμύρια ευρώ. Ταυτόχρονα, μειώσαμε οριζόντια τα δημοτικά τέλη: 10% για όλους, 50% για τους τρίτεκνους, 100% για πολύτεκνες οικογένειες και ΑμεΑ.

Η ζωή μας στη Γλυφάδα αλλάζει με έργα και σας δίνω το λόγο της τιμής μου ότι θα συνεχίσει να αλλάζει. Πιο γρήγορα, πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά. Σας ζητούμε με το χέρι στην καρδιά να μας δώσετε τη στήριξή σας, την εμπιστοσύνη σας, την ψήφο σας. Με μία και μόνη υπόσχεση: Την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και που σας ζητώ να μας δείξετε ξανά δε θα την προδώσουμε ποτέ».