Μία νέα πλατεία στη Λαζαράκη από τη δημοτική αρχή Παπανικολάου
20-05-2019, 20:00

Μία ακόμα ανάπλαση πραγματοποίησε η δημοτική αρχή Γλυφάδας, καθώς ο επί χρόνια ένας άναρχος χώρος υπαίθριου εμπορίου που υπήρχε πίσω από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στη διασταύρωση των οδών Άλσους και Λαζαράκη, ανήκει, οριστικά, στο παρελθόν.

Στη θέση αυτή, πλέον, υπάρχει μια πανέμορφη μικρή πλατεία, ένα μοναδικό σημείο αναψυχής, περιπάτου και χαλάρωσης στην καρδιά της Γλυφάδας, όπου τώρα δεσπόζουν δύο υπέροχα, μοντέρνα, συντριβάνια, σε ένα μέρος από το οποίο περνούν καθημερινά χιλιάδες δημότες, αλλά και επισκέπτες από άλλες περιοχές και το οποίο αναβαθμίστηκε από το Δήμο Γλυφάδας.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, αναφέρθηκε σε αυτό το έργο και ζήτησε την εμπιστοσύνη των πολιτών στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου, σχολιάζοντας: «Πίσω από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης, στη διασταύρωση Άλσους και Λαζαράκη, υπήρχε επί χρόνια ένας άναρχος χώρος υπαίθριου εμπορίου, που δεν τιμούσε τη Γλυφάδα μας και την περιοχή.

Μετά από μια ευρεία ανάπλαση, πλέον, από την περασμένη εβδομάδα στον ίδιο ακριβώς χώρο θα δείτε ένα σημείο αναψυχής, περιπάτου και χαλάρωσης. Με νέα διαμόρφωση, νέο δάπεδο από κυβόλιθους, νέα δέντρα, καθιστικά και δύο μοντέρνα σιντριβάνια στη μέση.

Μια ακόμα υπέροχη, καινούργια γωνιά της πόλης μας.

Η ζωή μας αλλάζει με έργα.

Στις 26 Μαΐου, με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, δεσμευόμαστε ότι δεν θα σταματήσουμε ούτε λεπτό να αλλάζουμε κάθε γειτονιά και κάθε γωνιά της Γλυφάδας μας».