Στις 18 Μαΐου η προεκλογική συγκέντρωση του Παπανικολάου
08-05-2019, 18:12

Πλέον έχουν μείνει λιγότερες από τρεις εβδομάδες για τη διεξαγωγή των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου, όπου ο στη Γλυφάδα ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου, θα διεκδικήσει την ανανέωση της θητείας του, έχοντας ήδη παρουσιάσει το συνδυασμό "Η Γλυφάδα μας".

Ο κ. Παπανικολάου ανακοίνωσε την ημερομηνία της κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης του συνδυασμού του, η οποία θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο, 18 Μαΐου, στις 8 μ.μ., στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γλυφάδας (Πλατεία Νυμφών) και η προσέλευση σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αναμένεται να είναι ιδιαίτερα μαζική.

Μάλιστα, ίσως και να έχει συμβολική σημασία η επιλογή του μέρους, καθώς η δημοτική αρχή Γλυφάδας αυτά τα πέντε χρόνια έχει πραγματοποιήσει σημαντικά έργα βελτίωσης και αναβάθμισης του ΔΑΚ, ιδίως μάλιστα στο δημοτικό κλειστό κολυμβητήριο, αλλά και στη γύρω περιοχή με την καινούργια παιδική χαρά πίσω από το κολυμβητήριο (Κύπρου και Πανδώρας) και με τον υπαίθριο χώρο στάθμευσης στην Πανδώρας, που έδωσαν άλλη πνοή στο πολυσύχναστο αυτό σημείο της Γλυφάδας.