Τουρνουά πόλο μίνι κορασίδων στις εγκαταστάσεις του ΑΝΟΓ
07-05-2019, 18:45

Η εταιρεία «COMPACT GOALS», σε συνεργασία με την «POOL SPORT», διοργανώνει τουρνουά αγώνων υδατοσφαίρισης το τριήμερο 17, 18 και 19 Μαΐου υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και του Συλλόγου Ελλήνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης.

Το πρώτο τουρνουά «COMPACT GOALS CUP», Μίνι Κορασίδων (Γεν. 2006), θα διεξαχθεί στις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις, ενός ιστορικού σωματείου στον χώρο του υγρού στίβου με τεράστιες επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη, στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας.

Στους αγώνες θα συμμετάσχουν οι εξής οκτώ ομάδες, κορυφαίες στο χώρο της Ελληνικής Υδατοσφαίρισης, με παρουσία στα Εθνικά Πρωταθλήματα (Α1 Ανδρών/Γυναικών όπως και στα αντίστοιχα ηλικιακά), Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης, Α.Ν.Ο. Γλυφάδας, Νηρέας Χαλανδρίου, Γ.Σ. Ηλιούπολης, Γ.Σ. Περιστερίου, Αρίων Γλυφάδας και Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το απόγευμα της Παρασκευής, 17, το πρωί και το απόγευμα του Σαββάτου, 18 και το πρωί της Κυριακής, 19 Μαΐου. Η διάρκεια των αγώνων θα είναι περίπου πέντε ώρες ανά αγωνιστική, όπου εκτός από την αγωνιστική δράση θα υπάρχει πλήθος ακόμα άλλων δράσεων και βραβεύσεων, παρουσία Ελλήνων Ολυμπιονικών της υδατοσφαίρισης, παρουσία και της Προέδρου του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, κας Βούλας Κοζομπόλη, αλλά και άλλων επισήμων, που σκοπό θα έχουν να δημιουργήσουν ένα κλίμα γιορτής για τις νεαρές αθλήτριες, αλλά και για τους θεατές, προωθώντας παράλληλα τις αρχές του Ευ-Αγωνίζεσθαι, πράγμα πολύ σημαντικό στις ηλικίες αυτές.

Αξίζει να σημειωθεί πως προπονήτριες στις τέσσερις από τις οκτώ ομάδες θα είναι οι αργυρές Ολυμπιονίκες των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, στην Αθήνα, κα Γεωργία Ελληνάκη (Αρίων Γλυφάδας), κα Κατερίνα Οικονομοπούλου (Νηρέας Χαλανδρίου), κα Τόνια Μωραΐτη (Α.Ν.Ο.Γ.) και κα Αντιγόνη Ρουμπέση (Ν.Ο. Βουλιαγμένης).